Más érintős bankkártyájával fizetett egy pécsi férfi

CSALÁS MIATT JAVASOL VÁDEMELÉST A RENDŐRSÉG 
     
2018. 08. 20., h - 08:40  Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság
A férfi a talált bankkártyát érintéses fizetéssel két pécsi boltban is felhasználta.
Vágólapra másolva!
Már nagyon bánja, hogy nem adta le azt a bankkártyát, amit saját bevallása szerint a földről szedett fel egy férfi, aztán két pécsi boltban is használta. A harmadik helyen csak azért nem tudta, mert addig a kártya tulajdonosa észrevette, hogy elvesztette vagy ellopták tőle, és letiltatta a bankban. A férfit csalással gyanúsítják, vádemelést javasolnak ellene a nyomozók. 
Vágólapra másolva!

Január 25-én egy nő tett feljelentést a rendőrségen. Azt mondta, néhány nappal korábban valaki megszerezte bankkártyáját, és ellopta a pénzét.

Kétszer is fizetett más bankkártyájával a képen látható férfi Forrás: Police.hu

A rendőrök a nyomozás során rájöttek, hogy egy 42 éves pécsi férfit kell keresniük, akit április 25-én hallgattak ki csalás miatt gyanúsítottként. A férfi elmondta, hogy Pécs belvárosában találta a bankkártyát,

amit két üzletben is használt úgy, hogy odaérintette a terminálhoz.

A harmadik helyen már nem tudta használni, mert addigra letiltották, úgyhogy eldobta. Azt is elmondta, nagyon bánja, hogy a kártyát a megtalálás után nem adta le inkább. A Pécsi Rendőrkapitányságon most zárták le a nyomozást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték át az ügyészségnek.