Más érintős bankkártyájával fizetett egy pécsi férfi

2018.08.20. 11:45

Már nagyon bánja, hogy nem adta le azt a bankkártyát, amit saját bevallása szerint a földről szedett fel egy férfi, aztán két pécsi boltban is használta. A harmadik helyen csak azért nem tudta, mert addig a kártya tulajdonosa észrevette, hogy elvesztette vagy ellopták tőle, és letiltatta a bankban. A férfit csalással gyanúsítják, vádemelést javasolnak ellene a nyomozók. 

Január 25-én egy nő tett feljelentést a rendőrségen. Azt mondta, néhány nappal korábban valaki megszerezte bankkártyáját, és ellopta a pénzét.

Kétszer is fizetett más bankkártyájával a képen látható férfiForrás: Police.hu

A rendőrök a nyomozás során rájöttek, hogy egy 42 éves pécsi férfit kell keresniük, akit április 25-én hallgattak ki csalás miatt gyanúsítottként. A férfi elmondta, hogy Pécs belvárosában találta a bankkártyát, amit két üzletben is használt úgy, hogy odaérintette a terminálhoz.A harmadik helyen már nem tudta használni, mert addigra letiltották, úgyhogy eldobta. Azt is elmondta, nagyon bánja, hogy a kártyát a megtalálás után nem adta le inkább. A Pécsi Rendőrkapitányságon most zárták le a nyomozást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték át az ügyészségnek.