Vágó István szerint a magyarok inkább pornót néznek, mintsem híreket

Vágó István
Vágólapra másolva!
Akár szerette volna, akár nem, érkezik a minden eddiginél Vágó Istvánosabb gyöngyszem: a Demokratikus Koalíció vezető politikusa szerint a magyar ember pornót néz, és nem híreket, azért nem jutnak el hozzá a magyar ellenzék üzenetei. Csak úgy árad a bukott kvízprofesszor gondolataiból a magyarok iránti szeretet és megbecsülés.
Vágólapra másolva!

Így augusztus vége felé minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy Vágó István 2018-as nyári menetrendje a következőképpen alakult: ha kinyitotta a száját, hülyeséget mondott, ha a klaviatúrát nyomkodta, hülyeséget írt. Nem túl bonyolult a felállás, de ezt legalább maradéktalanul betartotta.

Minden Orbán Viktor tusványosi beszédével kezdődött, aki arról beszélt többek között Erdélyben, hogy Közép-Európa sajátos kultúrájú térség lévén elutasítja a multikulturalizmust, ezt a tényt pedig jó lenne, ha Brüsszelben is figyelembe vennék. Nem kellett sok idő a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció elnökségi tagjának az ellencsapáshoz: közösségi oldalán a 150 éves török hódoltság bűneinek relativizálásával igyekezett alátámasztani, hogy márpedig a multikulti milyen jó. Csakhogy a hasonlat nem igazán ült, legalábbis Magyarországon biztosan nem: azt a korszakot állította be példaként a „műveltségéről" „híres" egykori tévés, ahol több százezer magyar embert hurcoltak el vagy gyilkoltak meg, ahol az ország maximálisan alárendelt szerepben volt. A történet utórezgéseként pedig kiderült, hogy az exkvízmesternek fogalma sem volt, miről írt az ominózus posztjában, még Bolgár Györggyel, a Klubrádió ex-MSZMP-s műsorvezetőjével megtámogatva sem járt sikerrel. Mint ahogy a cikkek szerzője elleni nyomozással sem, amit sajátos módon mindenki szeme láttára, a világ legnagyobb közösségi oldalán folytatott le.

Azt gondolta volna, hogy ezek után már nem tud durvább hülyeséget produkálni a demokrata politikus? Akkor nem ismeri eléggé a bukott tévést.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a közelmúltban minden eddiginél Vágó Istvánosabb gyöngyszem született, ami méltatlan módon elkerülte az országos sajtó figyelmét. Figyelem, szintugrás következik!

Vágó István szomszédja inkább pornót néz, mint híreket

A közelmúltban az ATV Nap híre vendége volt a csúcsformában lévő politikus, aki a beszélgetés során kifejtette, hogy a szólásszabadsággal nincs semmi gond Magyarországon, mert „itt tényleg mindenki azt mond, amit akar". A sajtószabadság azonban nem érvényesül, mert egyelőre még szólhatunk, de nem jut el a hangunk sehová – egészítette ki mondandóját a paranoid üzemmódra kapcsolt Vágó István egy vállaltan ellenzéki televízió vállaltan több tízezres nézőszámot produkáló műsorában.

A professzionális rettegés műfajában Heller Ágnest megközelítő politikus ezennel elindította az idiotizmus lavinát, ami később minden magyart betemetett.

Vágó István Forrás: millionaire.wikia

Még a műsorvezető is meglepődött a gondolatmeneten, és felhívta vendége figyelmét, miszerint létezik a kormánysajtóval szemben alternatív nyilvánosság, online portálok, Facebook. Vágó Istvánt azonban nem szokták annyira zavarni a tények, főleg, ha azok egyértelműek, és a következő tízpontos kérdést tette fel:

Fogalmam sincs, milyen szomszédja lehet Vágó Istvánnak, ő így jellemezte:

Sok minden elmondható a demokrata politikus gondolatkísérletéről, de az semmiképpen sem, hogy túl sokra tartaná a magyar embereket. A Vágó István-féle, Gyurcsány Ferenc ihlette alternatív univerzumban a magyar emberek buta, pornófaló népség, akik még arra sem hajlandóak, hogy néhanapján az ellenzékkel kapcsolatos híreket olvassanak, nézzenek, hallgassanak. A Vágó István-féle, Gyurcsány Ferenc ihlette alternatív univerzumban a magyar embereknek két kezük van, amiből minimum az egyiket használják "gépezés" közben, ugyanakkor az eszüket kikapcsolják, pontosabban mondva az nincs is nekik.

Így néz ki balliberális szemüvegen keresztül Magyarország, így néznek ki balliberális szemüvegen keresztül a magyarok.

Van-e ezek után bármiféle kérdés? Van! Képes lesz-e még ennél is nagyobb hülyeséget írni, mondani Vágó István? Nem mernék tippelni: messze még a nyár vége.