Félmillió forinttal támogatja a vegas.hu a hontalan állatokat

vegas.hu, mega moolah
Vágólapra másolva!
Sikeresen zárult a vegas.hu jótékonysági akciója: négy nap alatt összegyűlt a szükséges 50 ezer pörgetés a a Mega Moolah szlot játékon, így az ország első online kaszinója félmillió forinttal támogatja a Fejér Megyei Állatvédők Egyesületét.
Vágólapra másolva!

Sikeres volt Magyarország első online kaszinójának, a vegas.hu-nak a Hontalan Állatok Világnapja alkalmából indított társadalmi felelősségvállalási programja.

Mindössze 4 nap leforgása alatt az online kaszinó játékosai 53 341 alkalommal pörgették meg a Mega Moolah szlot játékát.

Ennek köszönhetően a vegas.hu 500 ezer forinttal támogatja a Fejér Megyei Állatvédők Egyesületét, a FEMA-t (www.femaallatmentok.hu).

Forrás: Origo

Az augusztus 16. és 19. között zajló jótékony kezdeményezéshez az online kaszinó játékosai úgy csatlakozhattak, hogy szerencsét próbálnak a Mega Moolah elnevezésű szlot játékon. A vegas.hu 500 ezer forintos támogatást ajánlott fel, amennyiben összejön legalább 50 ezer pörgetés.

Mindössze négy nap alatt sok szerencsés is örülhetett:

összesen 100 darab jackpot nyeremény is gazdára talált, köztük a legnagyobb több mint 7 millió forint volt.

A FEMA a támogatást orvosi költségekre, tápokra és felszerelésekre kívánja fordítani. A vegas.hu a jövőben további jótékony célú kampányokat is tervez.