Ezt találták a rendőrök Ádám Tamás lakásán

2018.09.08. 14:02

Barátai állítják: Ádám Tamás nem lett öngyilkos, szerintük a Família Kft. egykori főszereplője rosszul reagált a betegségeire szedett gyógyszerekre.

Ádám Tamás halálának körülményei és a rendőrség által lefoglalt két zacskó gyógyszer  arra engedett következtetni, hogy a színész-rendező öngyilkos lett - sőt, a szomszédok is ezt állították -, közeli barátai szerint valójában szó sincs erről. 

A Ripostnak Spáh Dávid, Ádám Tamás sorozatbeli színésztársa azt nyilatkozta, valószínűbb, hogy gyógyszerbaleset történt. A férfi ugyanis többféle gyógyszert is szedhetett egészségügyi problémáira. Nem éljük meg egyformán a különböző lelki folyamatokat, így előfordulhat, hogy valaki a gyógyszerekhez nyúljon, de egészen biztos vagyok abban, hogy Sanyival nem ez történt - mondta Spáh Dávid.

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Olvastuk, hogy Tamás lakásáról több szatyornyi gyógyszert foglaltak le a helyszínelő rendőrök... Nem volt fiatal, biztosan akadtak olyan egészségügyi problémái, amikre gyógyszereket szedett, de hogy ezekből szándékosan többet vett volna be a kelleténél, az elképzelhetetlen. Mi sokkal inkább gyógyszerbalesetre gondolunk" - tette hozzá a színész egyik jóbarátja, az Almássy téri kávézó törzsvendége. Hozzátette, Ádám Tamás nehezen dolgozta fel, hogy néhány éve elvált feleségétől, de a fájdalom ellenére is kultúrált maradt a viszonyuk.