Orbán Viktornak Soros embereivel kell harcolnia

Havasi Bertalan; Orbán Viktor
Brüsszel, 2017. október 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Tanács ülésére Brüsszelben 2017. október 19-én. Jobbra Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Vágólapra másolva!
Ma vitáznak, majd szerdán szavaznak az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén a magyar jogállamisági helyzetről szóló, a szélsőségesen migránspárti Judith Sargentini, a holland Baloldali Zöldek (GroenLinks) EP-képviselője által összeállított, minősített hazugságokat tartalmazó politikai különjelentésről. Magyarország álláspontját Orbán Viktor kormányfő személyesen fogja megvédeni a bevándorláspárti milliárdos, Soros György külföldi és hazai kitartottjaival szemben.
Vágólapra másolva!

Az Orbán Viktor részvételével zajló strasbourgi vita délután három órakor kezdődik. A dokumentum elfogadásához a leadott voksok több mint kétharmadára, illetve az összes képviselő abszolút többségének támogatására (vagyis legalább 376 szavazatra) van szükség.

Judith Sargentini Forrás: multimedia.europarl.europa.eu

A magyar kormány többször is világossá tette, hogy a szöveg

A jogállamisági eljárás megindításának szakértők szerint ebben a fázisban inkább politikai, mintsem jogi jelentősége lenne.

Nyilvánvaló tehát, hogy

a Soros-birodalom a Sargentini-féle dokumentumot az európai parlamenti választási kampány részének tekinti.

Ahhoz, hogy a bevándorláspárti jelentésnek végül konkrét eredménye legyen,

az összes többi EU-s tagállam egyöntetű támogatására van szükség, amit az elemzők kizártnak tartanak.

Kicsoda valójában Soros embere, Judith Sargentini?

Judith Sargentini holland politikus önként jelentkezett a feladatra, hogy az illegális migrációt ellenző politikája miatt Magyarország ellen előkészítse az atombombának hívott, azaz az Európai Uniós alapszerződés nevezetes 7. cikkelyében foglalt eljárás elindítását.

Az EP-képviselő teljes mértékben Soros György embere, és szélsőségesen bevándorláspárti.

Az önéletrajza alapján Sargentini történelmet tanult, tehát úgy állított össze egy jogi tartalmú jelentést, hogy soha nem is járt jogi egyetemen!

A politikai karrierje akkor ívelt felfelé, amikor 2009-ben a holland Baloldali Zöldek (GroenLinks) tagjaként bejutott az Európai Parlamentbe, és még ebben az évben jelölték az európai Baloldali Zöldek frakcióvezetőjének.

Kiemelte akkor, hogy olyan kérdésekkel kíván foglalkozni, mint a migráció,

az éghajlatváltozás és az emancipáció. Végül nagy arányban választották meg a tisztségre. 2014-ben ismét bejutott a brüsszeli döntéshozásba, és EP képviselősége mellett tagja a LIBE-nek (az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság).

A LIBE-t egyéként a politikai nyomásgyakorlás fő fórumának és Soros György meghosszabbított kezének tartják Brüsszelben.

Sargentini már 2013-ban kiírta a közösségi oldalára, hogy 10 éve együtt dolgozik a bevándorláspárti spekuláns egyik szervezetével, és kifogástalan az együttműködésük.

A Twitter-oldalának a végigböngészése után teljesen egyértelművé válik, hogy

ő Soros egyik legelkötelezettebb támogatója.

Szeptember 5-i tweetjében „egy kiemelkedő magyar lelkész”, Iványi Gábor elfogultan kormányellenes gondolatait osztotta meg követőivel. Iványi egyrészről Soros György nagy tisztelője/rajongója, másrészről Orbán Viktor rendszeres bírálója.

Pontosan egyet kell lefele görgetni, és már ott is a holland jelentéstevő következő üzenete, ami mi mással foglalkozna, mint a magyar miniszterelnökkel és kormányával. Mintegy a jövő kedd előtti bemelegítésként a Liberties.eu témával kapcsolatos elemzését tette közszemlére, amelynek szerzője gondosan ügyelt arra, hogy egy másodpercig se tűnjön elfogulatlannak.

Nem kell sokat keresgélnünk, hogy megtaláljuk a Liberties.eu támogatói között a bevándorláspárti milliárdost.

Sargentini továbbá megosztotta Iverna McGowannek a bejegyzését is, aki konkrétan

az erősen migránspárti Soros-féle Amnesty International európai intézményekhez delegált irodájának a vezetője.

Az Amnesty EU a Twitter-oldalán, legfelül kitűzve

követeli Magyarország megbüntetését.

Sargentini Soros brüsszeli és budapesti embereivel készül megregulázni hazánkat

Ahogy az Origo megírta, Judith Sargentini a napokban olyan magyarországi és külföldi migránspárti aktivistákkal találkozott Brüsszelben, akik Soros György álláspontját képviselik, és

Magyarország elítéléséért lobbiznak, mert nem értenek egyet a kormány illegális migráció ellen irányuló tevékenységével,

illetve a magyar emberek túlnyomó többségének az egyértelmű akaratával.

Egy bizonyos Jade Tenwick nevű, ír származású és amerikai állampolgárságú bevándorláspárti, magát feministának valló nő – aki jelenleg egy migránsokat segítő brüsszeli álcivil szervezet (NGO), az SB OverSeas munkatársa – kirakott a Twitterre egy közös Brüsszelben készült fotót

Sargentinivel és a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, Pardavi Mártával.

Egy kis keresgélés után egyértelművé válik, hogy az SB OverSeas partnerei között szerepel egy PICUM nevű, Soros által támogatott csoportosulás, amely azon migránsok érdekeit képviseli, akik nem rendelkeznek papírokkal, tehát

eldobták a személyi igazolványukat és a születési bizonyítványukat azért, hogy menekültnek hazudhassák magukat.

A posztból egyértelműen kiderül, hogy

Sargentini szinte kizárólag Soros Györgyhöz köthető szervezetek és más balliberális alakulatok, médiumok véleményét kérte ki a politikai jelentés készítése közben

A teljeség igénye nélkül ezek a következők:

  • Amnesty International
  • Átlátszó.hu
  • A Város Mindenkié
  • MigSzol Migráns Szolidaritás Csoport
  • Népszabadság – ami már nem is létezik
  • Political Capital
  • RTL Csoport
  • Transparency International
  • Transvanilla Transznemű Egyesület
  • 444.hu, a spekuláns mikroblogja

Soros magyarországi EP-képviselői elítélnék hazánkat

„Tartalmilag a Sargentini-jelentésen nem lehet fogást találni. Pontos, részletes adatokkal alátámasztott, elismert nemzetközi szervezetek dokumentumaira támaszkodó szöveg kerül az Európai Parlament elé” – így kezdte pénteki közleményét Jávor Benedek, a Karácsony Gergely-féle nullaszázalékos Párbeszéd EP-képviselője.

A Demokratikus Koalíciónak is komoly gyakorlata van abban, hogyan álljon ki saját hazájával szemben az uniós politikai elit mellett egy-egy vitatott kérdésben.

A Sargentini-jelentés kapcsán a felvezető szerep a párt egyik EP-képviselőjére, Niedermüller Péterre hárult, aki a júniusi Európai Parlament LIBE-szakbizottságában a magyar jogállamiságról tartott vita során az uniós bürokratákat megszégyenítő módon érvelt Magyarország ellen. A politikus felszólalásában konkrétan köszönetet (!!!) mondott Sargentininek a jelentés elkészítéséért, amit kiegyensúlyozottnak, visszafogottnak és objektívnek nevezett.

– a ráhangolódást követően ezt már Molnár Csaba, a DK másik európai képviselője közölte múlt csütörtökön az ATV-vel.

Az MSZP EP-képviselője, Ujhelyi István, vasárnap egy viszonylag hosszú közleményt adott ki a Sargentini-jelentésről, „A dokumentum a magyar jogállamiságot lebontó Fidesz-kormány bűntetteinek tényszerű felsorolásáról szól” – cím alatt.

Majd

hosszas felsorolásba kezd, miért helytállóak a holland EP-képviselő megállapításai

Az LMP-t megosztja a kérdés. A Soros-közeli Mércének adott interjújában Meszerics Tamás, a párt egyetlen európai parlamenti képviselője, és

az amerikai milliárdos megbízható szövetségeseinek listáján előkelő helyen szereplő politikusa

elárulta, a súlyosan elfogult Sargentini-jelentéssel semmi problémája nincs, és saját maga, nem a pártja dönt arról, megszavazza-e a dokumentumot.

Ez az álláspont viszont szembemegy a pártközpont akaratával. Keresztes László Lóránt, a párt társelnöke és Csárdi Antal, a zöldek országgyűlési képviselője azt mondták, hogy fel fogják szólítani EP-képviselőjüket, miként szavazzon.

Sargentininek a Magyarország elleni hadjárata lesz az utolsó csatája az EP-ben

A holland EP-képviselő a Trouw című holland lapnak adott egy interjút, amiben a hazánkról terjesztett két hazugság között elmondta, hogy

Nyilván ő is tisztában van vele, hogy a bevándorláspárti álláspontja miatt nem választanák meg őt többé.