Aktív kikapcsolódásra vágyik? Itt biztosan megtalálja - videó

Szebeni István, szállodateszt
Vágólapra másolva!
Szebeni István februárban járt először a tapolcai wellness hotelben, egészen pontosan Valentin-napon. Akkor úgy döntött, kipróbálja a thai masszázst, de arra nem számított, hogy egy nála 60centiméterrel alacsonyabb, törékeny hölgy veszi kezelésbe. Most a nyár végével visszatért a szállodába, hogy megmutassa, nem csak a thai masszázst bírja, de képes egy egész napot aktív sportolással eltölteni. 
Vágólapra másolva!

Az Echo TV műsorvezetője magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal újból Tapolcán járt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

"Egy elektromos kis rollerrel érkeztem meg Tapolcára a Hunguest Hotels Pelionba, ezzel is élvezve a napsütést és a nyár ölelését. A szállodában olyan klassz szobám, mit szobám, lakosztályom volt, hogy csak na! Nem is a benti jakuzzi kápráztatott el, -bár téli napokon jól tud ám jönni a forró fürdő tévézés közben - hanem a pazar kilátás, amit mindkét teraszomról élvezhettem.

- mesélte el Szebeni István, miben volt már a megérkezés is más, mint februárban.

Aktív kikapcsolódásban volt része a műsorvezetőnek Forrás: Origo

Szebeni Istvánról tudható, hogy imád sportolni, a Magyar Média Válogatott tagja évek óta, így nem meglepő, hogy keresi az aktív kikapcsolódást nyújtó helyeket. Igyekezett mindent kipróbálni, amit csak lehetett.

Terepbiciklizni is lehet a szálloda parkjában Forrás: Origo

"Óriás kalózhajót fedeztem fel a gyerekeknek játszótérrel, de vannak itt csúszdák, minigolf pálya, hatalmas méretű strandfoci és röplapdapálya. Teniszkedvelők figyelmébe ajánlom a két kivilágítható teniszpályát, így nem kell a rekkenő hőségben játszani, akár sötétedés után is nekiállhatunk ütni egyet.

- mondta el Szebeni István, mennyi mindent próbált ki egyetlen nap alatt.

Footgolf: a futball és a golf ötvözése Forrás: Origo

Persze a kényeztető masszázs ez alkalomból sem maradhatott el, ám most a thai helyett egy másik különleges kezelést választott a műsorvezető.

- tette hozzá Szebeni István.

Szebeni István, szállodateszt Forrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.