Az erőszakoló afgán migráns újabb áldozata jelentkezett

Vágólapra másolva!
A  magát 18 évesnek mondó Sarhadi Bilal Ahmad szeptember 9-én hajnalban megerőszakolt egy nőt egy belvárosi gyorsétterem mosdójában, valamint korábban két alkalommal mutogatta nőknek a nemi szervét. A migránst hétfő este Ausztriában fogták el.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal nő a médiában közzétett fotójáról ismerte fel az afgán férfit, és ő nincsen a között a három áldozat között, akiket a rendőrség említett.

A 22 éves nő elmondása szerint augusztus hetedikén, hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hogy hadd töltse fel a telefonját, mert az lemerült.

Forrás: Police.hu

– mesélte a nő az Indexnek, aki sokkot kapott a történtektől.

Ez nem ugyanaz a gyorsétterem, ahol Sarhadi Bilal Ahmad szeptember 9-én megerőszakolt egy 18 éves lányt, de ugyanaz a cég.

A nő még nem tett feljelentést a rendőrségen, mert nem heverte ki a történteket, de a napokban feljelenti az afgán erőszakolót.

Ahogyan korábban megírtuk, az afgán migráns 2018. szeptember 9-én hajnalban Budapesten,

egy belvárosi gyorsétterem vécéjében erőszakolt meg egy fiatal magyar nőt, illetve korábban két alkalommal is szexuális bűncselekményt követett el Budapest VII. kerületében.

A nemi szervét mutogatta az utcán.

A rendőrség európai elfogatóparancsot adott ki ellene, és hétfőn késő este Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták, majd elfogták. Az erőszakoló migráns jelenleg kiadatási őrizetben van.

Ahogy megírtuk,

a Soroshoz köthető hazai álcivil szervezetek éppen azon dolgoznak, hogy az erőszakoló afgán migránshoz hasonló személyeket bírósági perek útján behozzák az országba a tranzitzónából, a határról.

Emlékezetes, hogy már tavaly tiltakozott a teljes hazai Soros-birodalom, így a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, a MIGSZOL és a Menedék a kormány azon törvényjavaslata, majd törvénymódosítása ellen, amely alapján idegenrendészeti őrizetben tartja a menedékkérőket mindaddig, amíg el nem bírálták valaki menedékkérelmét. A fenti szervezetek a törvény elfogadását követően most már a bíróságokat segítségül hívva igyekeznek kihozni a nemzetbiztonságot garantáló őrizetből a migránsokat.