Érték és Minőség Nagydíjat kaptak a TV2 hírműsorai

2018.09.12. 15:14

Kiosztották idén is az Érték és Minőség Nagydíjakat. A TV2 hírműsorai, a Tények és a Mokka alkotógárdája a nívódíjat érdemelték ki. 

Az Érték és Minőség Nagydíjra a tanúsított minőség és az érték iránt elkötelezett vállalkozások pályázhattak, összesen 51 pályázat érkezett be a bizottsághoz – derült ki a Tényekből. A TV2 Média Csoport Zrt. hírműsorai és alkotógárdája a kommunikációért nívódíjait kapták.Miután átvette a díjat, Kökény-Szalai Vivien hírigazgató a következőt mondta:

Büszkeséggel vegyes örömmel tölt el, hogy a kiemelkedő nézettségi adatok mellett – mind a Tények, mind pedig a Mokka vonatkozásában – a TV2 hírigazgatósága immár második évben nívódíjat kapott. Ezúton is gratulálok a fantasztikus csapatnak, kollégáknak, akiknek sokheti, hónapnyi és -évnyi áldozatos munkájának gyümölcse érik be napról napra, hétről hétre– nyilatkozta a díjátadó után Kökény-Szalai Vivien.

 

Gönczi Gábor, Marsi Anikó, Andor Éva és Váczi Gergő, a Tények műsorvezetőiForrás: Origo

A TV2 mellett nívódíjat kapott a közmédia hírszolgáltatásának alkotógárdája, valamint a Echo TV hír- és hírháttérműsorai és alkotógárdája is. 

Kökény-Szalai Vivien hírigazgató

A vállalkozásoknak járó díjat a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. nyerte el, míg többek között a Lidl, a Coop és az Alföldi Hús Zrt. Érték és Minőség Nagydíjat kapott.

Idén először kiemelkedő minőséget tanúsító védjegyet határon túli vállalkozások is kaphattak, amelynek Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke szerint nemzetépítő szerepe van.