Vágólapra másolva!
Strehó Gergő 2006-ban tűnt el a Hajógyári-szigetről. Akkoriban a rendőrök hiába keresték, nem találták, és ez Vizoviczki László 2012-es elfogása után sem változott. Amikor a vállalkozó egyik verőemberét, Tanyi Györgyöt jogerősen 11 évre ítélték, Strehó Gergőről is mondhatott valamit a PestiSrácok szerint, mert a Nemzeti Nyomozó Iroda most gyilkosság miatt nyomozást indított.
Vágólapra másolva!

A focista ügyében néhány hete juthatott ígéretes információkhoz a rendőrség. A PestiSrácok.hu információi szerint

Vizoviczki László egyik embere szólalhatott meg, aki börtönben van.

Amikor Strehó Gergő eltűnt, a Hajógyári-szigetet Vizoviczki uralta, a testőre pedig Tanyi György volt, akit 11 év börtönre ítéltek a Lakatos Csaba hajtó elleni merénylet miatt. A tárgyalásán elmondta, hogy a megbízója Portik Tamás volt. A lap szerint

Tanyi György segíti a rendőröket, és fontos információkat oszthatott meg Gergő ügyével kapcsolatban is.

Strehó Gergő Forrás: Facebook

A fiú 2006. február 11-én tűnt el. A 17 éves tinédzser a Hajógyári-szigetre indult szórakozni a barátjával, de jóval azelőtt odaértek, hogy a szórakozóhely kinyitott volna, ezért inkább elindultak haza. Barátja elmondása szerint az Árpád híd budai hídfőjéhez közeli szigetbejárón mentek ki, majd a Duna partján sétáltak tovább a 6-os villamos megállója felé.

A férfi barátja bement egy bokorba, hogy könnyítsen magán, amikor végzett, Strehó Gergő már sehol sem volt.

A barát azt gondolta, hogy a férfi nélküle, taxival indult haza. Strehó Gergőt ma is keresi a családja, a Facebookon külön oldalt hoztak létre neki.