A világ minden tájáról kap támogató üzeneteket Orbán Viktor

ORBÁN Viktor
Salzburg, 2018. szeptember 20. Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió salzburgi nem hivatalos csúcstalálkozójának második napi ülésére 2018. szeptember 20-án. (MTI/AP/Kerstin Joensson)
Vágólapra másolva!
Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros-Sargentini jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, hogy az európai vezető politikusok kifutó kollekciója célt tévesztett a múlt heti gyalázatos akciójával. Erről tanúskodik a miniszterelnök Facebook-oldala, amelyet elárasztották a külföldi, nem magyar nemzetiségű kommentelők támogató és biztató bejegyzései.
Vágólapra másolva!

Ha az ember végiggörgeti a miniszterelnök salzburgi bejelentkezése alatti kommenteket, akkor láthatja, hogy rengeteg európai – és akár nem európai – ember lát át a szitán és áll a miniszterelnök európai és migrációs politikája mellett.

Salzburg, 2018. szeptember 20. Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió salzburgi nem hivatalos csúcstalálkozójának második napi ülésére 2018. szeptember 20-án Forrás: MTI/AP/Kerstin Joensson

Többek közt német, svéd, lengyel, olasz, cseh és ausztrál nemzetiségű kommentelő is pozitív üzeneteket fogalmazott meg a magyar miniszterelnök számára, sokan pedig sok erőt, kitartást kívántak Orbán Viktornak az európai küzdelmeihez.

Az Origo összegyűjtött néhányat ezek közül.

Íme néhány bejegyzés:

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

(Németország)

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Íme a miniszterelnök salzburgi Facebook-posztja