Megerőszakolt egy gyereket egy ózdi pedofil

Vágólapra másolva!
Szerdán folytatódik annak az ózdi párnak a tárgyalása, akik rendszeresen a gyerekeik előtt szexeltek, az egyikük pedig a kisebbik gyerekét is megerőszakolta.
Vágólapra másolva!

I. Sz. elsőrendű vádlott 2013 óta élt élettársi kapcsoltban J. I. másodrendű vádlottal, közösen nevelték az asszony előző kapcsolatából született 8 és 2 éves gyereket.

A pár egyik tagjának sem volt munkahelye, többnyire rokonoknál, barátoknál és albérletekben laktak, többnyire Ózdon.

Rossz körülmények között éltek, alapvető bútoraik sem voltak. Gyakran fürdeni és főzni sem tudtak. A nagyobbik gyerek 2013-ban kezdte el az általános iskolát, de nem járt rendszeresen, hiányos volt a felszerelése, és az öltözete sem volt évszaknak megfelelő. A gyerek az első osztályt sem fejezte be. A pár a mindennapi ételt sem tudta biztosítani a gyerekeknek.

A nő és a férfi rendszeresen szexeltek a gyerekek előtt, és őket is szexre kényszerítették. J. I. a fiatalabb gyerekkel is szexelt, erről I. Sz. is tudott, de nem tett semmit, orvoshoz sem vitte el a gyerekét.


A gyerekeket 2014 októberében mentették ki a családból, nevelőszülőkhöz kerültek.

Első fokon a Miskolci Törvényszék az elsőrendű vádlottat

9 év fegyházra ítélte, és 10 évre eltiltotta a közügyektől, valamint megszüntette a szülői felügyeleti jogát.

A másodrendű vádlottat 10 év fegyházra ítélte, valamint 10 évre eltiltotta közügyek intézésétől. Az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért, a vádlottak enyhítésért fellebbeztek. A tárgyalás szerdán folytatódik a Miskolci Törvényszéken.