Hadházy Ákos szerint, ha valahol nyolc ember megjelenik, az nagy érdeklődést jelent

Hadházy Ákos
Vágólapra másolva!
Élő adásban írta át a matematika szabályait az LMP-ből kilépett politikus. Számolási tudósításunk egyenesen Szekszárdból!
Vágólapra másolva!

"Szekszárdon is elkezdtük! Nagy az érdeklődés, sokan mondanak nemet a korrupcióra és igent Európára" - ezzel a szöveggel jelentkezett be Facebook-videójában Hadházy Ákos Szekszárdról, ahol legújabb aláírásgyűjtő akcióját promózta. Az üzenet azt vetítette előre az óvatlan látogatóknak, hogy egy mindent elsöprő erejű tömegjelentnek lehetnek szemtanúi, ehhez képest a következő látványban részesülhettek:

Forrás: Facebook

Akárhogy is nézzük, Hadházyn kívül nem látszik más a nagy érdeklőssel bíró eseményen. De hoppá, 1:20-nál feltűnt egy járókelő, igaz csak távolról. De akkor is, ez egy ember!

Forrás: Facebook

Ahogy Hadházy Ákos megígérte, úgyis van: kis idő elteltével rohamosan növekszik az érdeklődés. Már ketten vannak! Te jó ég, mi lesz itt? Nem lesz elég toll a végén?

Forrás: Facebook

Iszonyatos tömegtumultus alakult ki a bejelentkezés alatt, felborult a rend, már öt szekszárdi legyeskedik a pult körül! Az emberek egymást lökdösik, olyan népszerű Hadházy Ákos aláírási akciója.

Forrás: Facebook

Köszönjük szépen, hogy végigkövették számolási tudósításunkat, elképzelni nem lehet, mi lett volna, ha 16-an jelennek meg a nagy érdeklődéssel bíró eseményen. NAGYON nagy érdeklődéssel bíró esemény?