Börtönben marad a villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsított vállalkozó

Vágólapra másolva!
É. Imre építkezési vállalkozót azzal gyanúsítják, hogy meggyilkolta a március végén eltűnt M. Zoltánt. A győri bíróság meghosszabbította a vállalkozó előzetes letartóztatását, miközben a villanyszerelő családja még reménykedik abban, hogy a férfi élve előkerül – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal gyanúsítják É. Imrét, aki kócos hajjal, vezetőszárral a kezén és lábán érkezett a bíróságra hétfő reggel. A nyomozók szerint ő volt az, aki

meggyilkolta M. Zoltán villanyszerelőt, aki nyom nélkül eltűnt.

A gyanúsított fél évet töltött már előzetes letartóztatásban – írja a Bors.

Nem engedik ki a rácsok mögül

M. Zoltán eltűnése és a gyanúsított letartóztatása között egy hét telt el. Elegendő idő arra, hogy

elrejtsen bizonyítékokat, és olyanokat manipuláljon a férfi, akiket később tanúként hallgattak ki.

É. Imre ügyvédje, dr. Bagó Ottó, megpróbált házi őrizetet kiharcolni védencének. Határozottan tagadta, hogy ügyfele bizonyítékokat tüntetett volna el, vagy embereket manipulált volna.

– magyarázta.

Nem sikerült az ügyvédnek. A bíróság december 11-ig meghosszabbította a férfi előzetes letartóztatását, É. Imre tehát rácsok mögött maradt.

A villanyszerelő családja nem adja fel

Eközben a villanyszerelő rokonai abban bíznak, hogy M. Zoltán nem halt meg, és örülnek annak, hogy É. Imre nem kerülhet házi őrizetbe.

– mondta a lapnak az eltűnt villanyszerelő felesége.

Ahogy korábban írtuk, M. Zoltán március végén találkozott korábbi főnökével, É. Imrével, aki

nagyjából 3 millió forinttal tartozott neki.

Egy Győrhöz közeli benzinkúton látták őket utoljára, együtt. Innen mindketten saját autójukkal távoztak. Egy másik villanyszerelő, O. Vilmos 3 éve tűnt el. Ő is Győrben találkozott É. Imrével, és azóta senki sem látta. Vajon köze van a gyanúsítottnak a férfi eltűnéséhez?