Családtag erőszakolhatta meg a négyéves kislányt

Vágólapra másolva!
Újabb megrázó részleteket közölt a TV2 Tények című hírműsora a ceglédi nemi erőszak ügyében. A szakértő szerint kizárt, hogy súly esett a lányra. A család egyik tagját mát negyedszer hallgatja ki a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, megerőszakoltak egy kislány Cegléden. A mai hírműsorból kiderült, hogy a román család egy munkásszállón él Cegléden. Eredetileg azzal az indokkal vitték orvoshoz a gyereket, hogy a 4 éves kislány lábára egy több száz kilós súly esett.

Kiderült, hogy a kislánynak eltört a combcsontja, valamint vérzett a nemi szerve. Egy nőgyógyász megállapította, hogy a gyereket megerőszakolták.

A rendőrség kihallgatta a családtagokat, az anya testvérét összesen négyszer, valamint hazugságvizsgálóval is megvizsgálták.

Szexuális erőszak miatt indítottak nyomozást, de egyelőre nem gyanúsítanak senkit – hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

A család tagjai szerint kizárt, hogy kislányt megerőszakolták, állításuk szerint azért vérzett a lány nemi szerve, mert ráesett a súly.

A Tények által megkérdezett igazságügyi orvosszakértő szerint nem lehet összekeverni a szexuális erőszak nyomait semmivel.

A szakértő elmondása szerint, ha egy 500 kilós súly esett volna a 4 éves kislányra, akkor abba belehalt volna.

A rendőrség szexuális erőszak miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben. Úgy tudjuk, mindenkit kihallgatnak, aki a gyerek környezetében él, és feltehetően DNS-mintát is vesznek mindenkitől.