Fidesz: Miskolc nem kér Gyurcsány bevándorláspárti politikájából

Hubay György, Miskolc és térsége fideszes országgyűlési képviselő
Hubay György a Országgyűlésben.
Vágólapra másolva!
Hubay György, Miskolc és térsége fideszes országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón jelentette ki pénteken, hogy Miskolc nem kér a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének bevándorláspárti politikájából – írja az MTI. 
Vágólapra másolva!

A politikus aggodalmát fejezte ki, hogy a bevándorláspárti politika legnagyobb szószólója, Gyurcsány Ferenc kezd az ellenzék vezére lenni, és a teljes ellenzék felsorakozik a Demokratikus Koalíció pártelnökének politikája mögött.

Hubay György a Országgyűlésben Forrás: MTI/Soós Lajos

Gyurcsány Ferenc újabban az országot járja, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy jó az országnak, jó Európának, ha menekültek ezrei árasztják el a kontinenst.

Fogalmazása szerint Gyurcsány Ferenc most abba a városba jön,

ahol az országgyűlési választáson megalázó vereséget szenvedett a baloldal,

abba a városba érkezik, ahol még az időközi helyhatósági választáson se tudott semmiféle eredményt felmutatni a baloldal.

– fogalmazott a politikus.

Elmarasztalóan szólt a DK európai parlamenti képviselőiről, Niedermüller Péterről és Molnár Csabáról is, akik – mint mondta – a magyar emberek akaratával szemben kezdettől minden brüsszeli bevándorláspárti javaslatot elfogadnak, sőt gyakran személyesen segítették előkészítésüket, megszavazták a bevándorlásellenes Magyarországot elítélő Soros-Sargentini jelentést is.