Összeveszett szállásadójával, ezért egy szögvassal halálra verte

Lezárult a komorói gyilkosság nyomozása
Vágólapra másolva!
Lezárta a nyomozást a rendőrség a komorói gyilkosság ügyében. Az áldozatot napokig eltűntként keresték, mire a pincébe rejtve találták meg a holttestét. A rendőrök hamar elfogták a gyilkost, aki elmondta, hogy egy veszekedés miatt ölte meg a férfit, aki jóhiszeműen befogadta őt. 
Vágólapra másolva!

A 61 éves komorói férfi eltűnését még március 1-jén jelentette be az egyik hozzátartozója. A férfit azonnal keresni kezdték: négy nap múlva találták meg a férfi holttestét nyári konyhájának pincéjében. A halotti szemle során kiderült, hogy a férfit meggyilkolták.

Forrás: Police.hu

A nyomozók kiderítették, hogy a gyilkos egy 53 éves helyi lakos, akit a megölt férfi befogadott az otthonába. A rendőrök elfogták és kihallgatták a férfit, aki részletes beismerő vallomást tett.

Elmondta, hogy február 8-án a ház tulajdonosával összevesztek a nyári konyhában, ezért ő egy szögvassal többször is fejbe vágta.

A tulajdonos meghalt. A gyilkosa úgy döntött, hogy a nyári konyha alatti pincében rejti el a holttestet, a pinceajtót pedig lakattal zárja le.

Bilincsben a gyilkos Forrás: Police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A nyomozást vádemelési javaslattal zárták le.