Sátánistáktól féltik a fekete macskákat halloween idején

fekete macska, Rex Alapítvány
Vágólapra másolva!
Összefogtak a magyar állatmenhelyek, szigorú szabályt hoztak a macskák védelmében. Az állatmentőknél október végével gyanúsan megszaporodik a fekete, illetve fehér macskát keresők száma, ezért november közepéig ilyen macskát nem adnak örökbe. A szektások nemcsak a menhelyeknél próbálkoznak, hanem például a közösségi oldalakon létrejött különböző csoportokban. Elképesztő összegeket is képesek lennének fizetni a gazdiknak az egyszínű állatokért. 
Vágólapra másolva!

Fekete hétté nyilvánította október utolsó hetét a Noé Állatotthon Alapítvány macskamentő csoportja. Honlapjukon arra hívják fel a figyelmet, hogy

mindenszentek és halloween közeledtével egyre többen keresik fel őket,

illetve jelentkeznek a közösségi oldalakon, hogy szeretnének fekete macskát örökbe fogadni. Az állatmenhely azonban jól tudja, hogy a legtöbben nem felelősségteljes gazdik akarnak lenni, hanem valamilyen szeánszhoz keresik a macskákat.

- írták.

Ugyanez a tapasztalata a Veszprémi Állatvédő Egyesületnek is, ezért ők - akárcsak a Noé-alapítvány -

november közepéig nem adnak örökbe fekete vagy fehér színű macskákat.

Aki ilyenkor feltűnően sokan kínál egy macskáért, gyanús lehet Forrás: Facebook

A Noé Állatotthon azok figyelmét is szeretné felhívni, akiknek kijárós fekete vagy fehér macskájuk van, ugyanis a sátánisták attól sem riadnak vissza, hogy más állatát ellopják.

- írja közleményében az alapítvány.