Egy titokzatos tanú szerint elégették VV Fanni holttestét

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Újabb fordulat következhet be VV Fanni halálának ügyében. A Blikk információ szerint egy titokzatos, jelenleg börtönbüntetését töltő férfi jelentkezett a rendőrségnél, valamint a Novozánszki család ügyvédjénél is, aki azt állítja, pontosan tudja, mi történt a lány halálának estéjén. Sőt, azt is elárulta, hogy profi bűnözők elégették a lány holttestét.
Vágólapra másolva!

– nyilatkozta a napilapnak dr. Lichy József, a család ügyvédje. Pár nap múlva be is ment a rabhoz, aki megdöbbentő információkkal szolgált a család jogi képviselőjének.

– számolt be a hallottakról dr. Lichy József.

Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak Forrás: Origo

A jelenleg is rács mögött lévő első számú gyanúsított korábban azt vallotta, hogy az ominózus éjszakán az eszméletlen állapotban lévő lányt az autójába tette, majd pár száz méterre Fanni lakásától átadta őt két ismeretlen férfinak. Hogy ezután mi történt, arról állítása szerint nem tud.

Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják Forrás: Blikk

A rab szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit. Módszerük, hogy elégetik, azaz elhamvasztják a testet

– mondta dr. Lichy József.

– tette hozzá az ügyvéd.

A ValóVilágból megismert Novozánszki Fanninak tavaly novemberben veszett nyoma, eltűnését a szülei jelentették a rendőrségen. Pár nappal később már előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki azóta is a rácsok mögött várja, hogy döntsenek sorsáról. A gyanúsított tagadja, hogy megölte volna Fannit.

A jelenleg is börtönben ülő férfi további részleteket is elárult a társaságról, ezzel próbálva igazolni az állításait – számolt be a csütörtöki számában a Blikk.