Rettegés uralkodik a Jobbikban

2018.11.09. 10:41

Országos szinten volt jellemző a Jobbik gyanús pénzmozgása, továbbá konkrétan tizenöt embert tudna mondani, akik hajlandóak lennének tanúskodni, hogy ők is fizettek be pénzeket – mondta a volt szekszárdi jobbikos önkormányzati képviselő az egykori radikális párt körüli gyanús pénzmozgásokkal kapcsolatban az Echo TV-ben.

Szabó Balázs hozzátette, nyilvánvaló, hogy nagy a pánik a Jobbikban, ami abból is látszik, hogy Z. Kárpát Dániel és Mirkóczki Ádám többször is azt mondták, hogy jogi eljárást fognak indítani ellene, de ez a mai napig nem történt meg.

Ez nem véletlen, ugyanis ha ezt megtennék, akkor automatikusan megindulna a nyomozás

– tette hozzá Szabó.

A Volner János körül alakuló „hadsereg” szerveződése miatt pedig rettegés uralkodik a pártban. Elmondása szerint Sneider Tamás pártelnökkel az élen a Jobbik kijátszotta a nemzeti radikális oldalt Soros György és a balliberális oldal kezére.

Azok a jobbikosok, akik most tanúskodnának, áldozatok, akik előtt most vált nyilvánvalóvá, hogy feketepénzek voltak az egykor radikális pártban.

Ezek az emberek bíztak ugyanúgy száz százalékig a Jobbik akkori vezetésében, mint én. Nem gondolta senki, hogy ezek a pénzek feketepénzek lehetnek

– mondta.

Darabokra hullik a JobbikForrás: Origo

Ugyan a feljelentést ismeretlen tettes ellen tették, a volt önkormányzati képviselő szerint a felelősségre vonást a pártigazgató, Szabó Gábor nem kerülheti el. A pártból sokan szeretnének távozni, de a vezetés nem engedi őket kilépni. Van, aki egy éve vár ara, hogy elhagyhassa a pártot.

Egy lélegeztetőgépen van jelenleg a Jobbik, a frakció lélegeztetőgépén. A frakció tagjai arra használják a tagságot, hogy az ő zsíros munkahelyüket megvédje

– fogalmazott.

Elmondta, hogy a vezetésnek teljesen mindegy, hogy milyen színvonalú emberek alkotják ezentúl a Jobb-tagságot, a lényeg, hogy a létszám meglegyen, és ezzel tudják kifelé mutatni, hogy ők még erősek, pedig az egész rendszer recseg-ropog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK