Elképesztő botrányok Botka László körül

Vágólapra másolva!
Se szeri, se száma a szegedi polgármester és a helyi szocialisták körüli botrányoknak. Bartók Csaba, a Tisza-parti város Fidesz-szervezetének alelnöke szerint ráadásul Botka László úgy akart a szegény emberek miniszterelnöke lenni, hogy közben fényűző életet él.
Vágólapra másolva!

Elképesztő, amit a szegedi szocialisták művelnek. Annak ellenére, hogy már felsorolni is nehéz, milyen botrányok köthetők Botka Lászlóhoz és köréhez, áldozati szerepben tetszelegnek,

- mondta a Magyar Időknek Szeged MSZP-s városvezetéséről Bartók Csaba.

A Fidesz helyi szervezetének alelnöke ugyanakkor kijelentette: nincsenek illúzióik azzal kapcsolatban, hogy Botkáék ezt megteszik, mivel „ilyen a szocialista erkölcs", ezért kénytelenek helyettük segíteni az embereket a tisztánlátásban.

Egyre többeket irritál Botka luxuséletmódja Forrás: Origo

VIP parkolóbérletek és családok tönkremenetele

Bartók emlékeztetett a szegedi parkolási botrányra, amelyben október 2-án első fokon börtönbüntetésre ítélték hűtlen kezelésért a szegedi városvezető közvetlen munkatársait: Kalmár Gábor kabinetfőnököt, Mózes Ervin főjegyzőt, Solymos László gazdasági alpolgármestert, akik mindezek ellenére továbbra is helyükön maradtak.

Több mint negyvenmillió forint kárt okoztak a városnak azzal, hogy 2008 és 2012 között 307 esetben adtak ki ingyenes parkolóbérletet olyanoknak, akik nem voltak arra jogosultak – mondta Bartók Csaba.

A politikus felidézte a Szeviép-ügyet is, amelyben ötszáz család ment tönkre; volt, aki öngyilkos lett, sokaknak pedig az egészsége ment tönkre. Bartók szerint gyanítható, hogy a szegedi MSZP-s városvezetés nyakig sáros ebben az ügyben is, ami Magyarország egyik legnagyobb csődbűntette, a cég pedig Botka László és párttársa, Ujhelyi István érdekkörében működött.

Bartók Csaba emlékeztetett arra, hogy Botka úgy akart a szegény emberek miniszterelnöke lenni, hogy közben fényűző életet él:

többmilliós luxusórát hord, amit nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában, huszonötmilliós luxusterepjáróval közlekedik és luxusnyaralásokra jár, például a Maldív-szigetekre.

Mint arról korábban beszámoltunk, óriási szegedi botrányok, nagyon sokakat irritáló luxuséletmód és maldív-szigeteki búvárkodások – ezek a botrányok kísérik az MSZP-s Botka László szegedi városvezetését.