A Soros-szervezetek a törvények megkerülésére buzdítják a migránsokat

Thessaloniki, Greece, Görögország, migránsok
Refuges, most of them Kurds, settled up a makeshift spot for sleeping in Aristotelous square in Thessaloniki city downtown, as they are waiting outside of the police station to be officially arrested and get their temporary official documents that allows them to travel within the European Union. Migrant flows are increased the past days in Thessaloniki city. They are mostly transferred via smugglers from the Greek Turkish borders. All the facilities for refugees in Thessaloniki are working over their capacity. (Photo by Nicolas Economou/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Rejtett kamerával rögzítették, ahogy az egyik Soros-szervezet arra biztatja a migránsokat, hogyan kerüljék meg az európai törvényeket és vezessék félre a hatóságokat.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő és felháborító, hogy a Soros-szervezetek a törvények megkerülésére buzdítják a migránsokat – nyilatkozta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a közmédiának.

Migránsok Görögországban Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Economou

Egy most nyilvánosságra került, rejtett kamerával készült felvételen

az egyik Soros-szervezet arra okítja a migránsokat, hogyan vezessék félre a menekültügyi hatóságokat,

kerüljék meg a törvényt és mondjanak magukról mást, mint a valóság.

Elhangzik például a felvételen, hogy üldözött kereszténynek érdemes mondani magukat, és tanítják is az imádkozást.

A felvétel nem az első bizonyíték arról, hogy "a Soros-hálózat" tudatosan hazudni tanítja a migránsokat.

Korábbi esetek

Hidvégi arról is beszélt, hogy korábban "migránsszótárt" osztogattak a bevándorlóknak, amelyekben szintén arról volt szó, hogyan lehet félrevezetni a hatóságokat, kijátszani a határvédelmet.

Mint mondta, jó, hogy nyilvánosságra került a felvétel, mert a nyilvánosságot tájékoztatni kell arról, mi zajlik Európa határainál.

A "Soros-szervezetek" nemcsak az Európai Parlamentben kifejtett lobbitevékenységgel,

nemcsak a migránskártyákkal és a migráció finanszírozásával vállalnak szerepet,

de az ilyen gátlástalan akcióktól sem riadnak vissza - jegyezte meg a kommunikációs igazgató.

ezért volt szükség Magyarországon a Stop Soros törvénycsomagra, arra, hogy a külföldről pénzzel támogatott szervezetek átláthatóságát biztosítsák.

Leginkább arra lenne szükség, hogy jövő tavasszal Brüsszelben másfajta politika kapjon támogatást és többséget, ami elutasítja ezt a gátlástalan bevándorlást.

Hidvéghi Balázs felidézte, hogy korábban hallani lehetett "migránstaxiztatásról", amikor hajón hoztak be embertömegeket Észak-Afrikából az EU tagállamaiba.

Az Európai Parlamentben napirenden lévő migránsvízum pedig könnyített, ami bevándorlók hátterének, identitásának vizsgálata nélkül tenné lehetővé a beutazást az unió területére.

Migránstábor Rómában Forrás: Getty Images/Antonio Masiello

Ezekkel összességében Európa és az európai emberek kerülnek veszélybe - mondta.
A "migránskártyákról" szólva elmondta azt is, hogy a név nélkül kiadott kártyák finanszírozásánál felmerült az EU, az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Soros György neve is.

Kiemelte: nem tudható, hányféle kártya van, mennyit osztottak ki, ezeken mennyi pénz volt.

Felhívta a figyelmet arra, hogy mivel az EU tagállami befizetésekből működik, így tulajdonképpen európai közpénzből, az európai emberek pénzéből zajlik ez az akció.

- szögezte le Hidvéghi Balázs.

Az esetről az Origo is részletesen beszámolt, miszerint újabb hangfelvételek bizonyítják, hogy a magukat humánusnak, szolidárisnak tartó sorosista álcivilek azon ügyködnek, hogy kijátsszák a határellenőrzést, hogy így segítsenek a migránsoknak a törvények áthágásában.

A felvétel világosan megmutatja, hogyan és milyen trükkökkel hoztak be közel kétmillió migránst az európai kontinensre az amerikai tőzsdespekuláns támogatásával. Olaszországnak Matteo Salvini belügyminiszter vezetésével sikerült megállítani a Soros-féle migránstaxizást, de az amerikai tőzsdespekuláns ennek ellenére nem adta fel, hogy befolyásolja a folyamatokat, és megpróbál minél több ország belpolitikai folyamatába beavatkozni, természetesen mindenféle felhatalmazás nélkül.