Évekig erőszakoskodott kisfiával egy debreceni férfi

A pedofília nem szexuális aberráció, hanem mentális betegség (18+) pedofil
Vágólapra másolva!
Hat év börtönbüntetésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte H. Zs.-t a Debreceni Törvényszék februárban. A pedofil apa ügyét csütörtökön tárgyalja másodfokon a Debreceni Ítélőtábla. 
Vágólapra másolva!

A férfi, miután házassága megromlott, elvált feleségétől. Két gyermeküket az asszony nevelte tovább Debrecenben. A bírósági döntés értelmében a kicsiknek az apjukkal is kellett találkozniuk. A nagyobbik gyermek 2013 januárjától már látni sem akarta az apját. A nyomozás során az is kiderült, hogy

a férfi 2013 áprilisa és júniusa között kisebbik fiát „szexuális vágyai kielégítésére használta fel”, méghozzá többször is

– olvasható a bíróság oldalán.

Amikor a fiú tiltakozott, az apja többször is rátámadt. Ököllel ütötte-verte. Az áldozat sokáig sem a testvérének, sem az édesanyjának nem mert erről beszélni. Végül édesanyja többszöri kérésére, rábeszélésére 2013 júliusában számolt be a vele történtekről. Az asszony azonnal látleletet vetetett a gyermek sérüléseiről, és feljelentést tett a rendőrségen.

Az első fokon eljáró Debreceni Törvényszék 2018 februárjában H. Zs. vádlottat

folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak és folytatólagosan elkövetett könnyű testi sértés miatt 6 év börtönbüntetésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A bíróság a vádlott szülői felügyeleti jogát két gyermekkorú gyermeke vonatkozásában megszüntette.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. A pedofil apa ügyét csütörtökön tárgyalja a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla.