Milyen kapcsolat fűzi Gyurcsány Ferencet az Interpol által körözött bűnözőhöz?

Gyurcsány Ferenc, DK, Választás 2018
Vágólapra másolva!
Hollik István országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott kedden Budapesten, ahol hangsúlyozta: Gyurcsány Ferencnek tisztáznia kell magát, miszerint jutott-e Magyarországra a nemzetközileg körözött üzlettársa által ellopott pénzből. 
Vágólapra másolva!

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője szerint Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének arról is nyilatkoznia kell, milyen kapcsolat fűzi az Interpol által körözött bolgár üzletemberhez.

Fotó: Mudra László - Origo

Kedden az Origo is megírta, hogy Cvetan Vaszilev ellen - aki az egyik bolgár kereskedelmi bank többségi tulajdonosa - körözést adott ki az Interpol. Hollik István keddi, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott,

hogy Gyurcsány Ferencnek közös cégei és üzletei vannak a férfival, az egyik legnagyobb bolgár bank tulajdonosával, aki a gyanú szerint 600 milliárd forintnak megfelelő pénzt lopott el.

A Fidesz-KDNP ezért felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy nyilatkozzon arról, jutott-e Magyarországra, illetve a Demokratikus Koalíció számára abból a pénzből, amelyet Cvetan Vaszilev ellopott.