Megválasztották Dunántúl legszebb menyasszonyát - a menyasszonyok szépségversenye, ahol a vőlegények sírtak

Vágólapra másolva!
A 2019 Legszebb Menyasszonya szépségverseny első területi döntőjén megválasztották Dunántúl legszebb menyasszonyát. A korona egy győri lány, Molnár Dóra fejére került, aki HR-vezetőként dolgozik egy pénzügyi cégnél. Az EsküvőOkosan.hu szervezésében zajló versenysorozat országos döntőjét 3 területi forduló előzi meg, melyekről 4-4 lány jut tovább az eseményre.
Vágólapra másolva!

A verseny kora reggel kezdődött a rendezvény helyszínéül szolgáló balatonvilágosi Tópart Hotelben. A lányok profi sminket és frizurát kaptak, illetve begyakorolták az esti koreográfiát. Míg a készülődés zajlott, a vőlegények ámulva figyelték az átalakulást, hiszen ők most először látták szerelmüket gyönyörű menyasszonyként.

A lányok bevallása szerint hatalmas volt az izgalom, mikor elstartolt az esti műsor. Három kollekcióban vonultak fel a zsűri és vőlegényeik előtt: először kedvenc outfitjükben mutatták meg magukat, majd a Halász Éva tervezte menyecskeruhában, végül menyasszonyi ruhában léptek a közönség elé.

Molnár Dóra, a legszebb dunántúli menyasszony Forrás: Origo

A menyasszonyi ruhás felvonulás közben bizony több vőlegény is a könnyeit nyelte, miközben gyönyörű párjuk romantikus zenére végigvonult a kifutón. De a zsűritagok is feltűnően törölgették szemüket, amikor a párok elmesélték a lánykérés történetét.

A legromantikusabb történetek között szerepelt a 3800 méter magasban, sziklamászás közben történő lánykérés, de volt, aki a jacuzziban felállva, fürdőnadrágban kérte meg párja kezét.

A hattagú zsűri elnöke Takács Nóri volt, aki elárulta, hogy a személyes benyomás, a kisugárzás és a nőiesség volt a három fő szempontja a döntésnél.

A Dunántúli döntősök és vőlegényeik Forrás: Origo

Dr. Hátsági-Horváth Miklós, alias Dr. Mosoly nevéhez hűen végig arra biztatta a lányokat, hogy merjenek mosolyogni, hiszen ez életük egyik legboldogabb időszaka, és minden menyasszonyt gyönyörűvé varázsol a szép mosoly.

Horavecz Renáta, Böjte Sándor, Juhász Richárd és Kiss Péter, a zsűri további tagjai esküvői szolgáltatók lévén a bájos megjelenés mellett azt értékelték elsősorban, hogy a döntősök mennyire tudnak azonosulni a menyasszonyszereppel.

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, de végül megszületett a döntés: a legszebb dunántúli menyasszony Molnár Dóra lett, udvarhölgyei Papp Kamilla Előszállásról, Méhes Kitti Bábolnáról és Apáti Viktória Siklósról.

A négy menyasszonnyal a 2019. májusi országos döntőn ismét találkozhatunk, ahol csatlakozik hozzájuk a 2019 januárjában megrendezésre kerülő budapesti és Pest megyei, valamint a 2019. márciusi kelet-magyarországi verseny első négy helyezettje.