Az Európai Unió célja az illegális migráció legalizálása még a májusi választások előtt

5th day of the dismantling of the Calais jungle  Asyl 2016 Calais France Humanitarian crisis Refugees camp The jungle before the dismantling EVICTION life in the Jungle migrants october refugees Asylbewerber Asylkrise BORDER Borders Buergerkrieg Bürgerkri
Hundreds of migrants wait for buses in the cold in Calais, France, on October 28, 2016. There are still many men at the camp who are determined to get to the UK even as they leave the “Jungle”. The men claim they are being kept from their families who have lived in the UK for years and they want to be reunited with them. They also claim they are being refused entry to the UK because of a lot of prejudices and discrimination against them as migrants and refugees. (Photo by Gail Orenstein/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán azt mondta, hogy az Európai Unió mindent megtesz azért, hogy még a jövő májusi európai parlamenti választások előtt legalizálja az illegális bevándorlást.
Vágólapra másolva!

Bakondi György elmondta, hogy a kvótarendszer, a külső határőrizet uniós kézbe vétele, az egységes bevándorlási hivatal létrehozása, a migránsoknak adott bankkártya, a beutazásukat és az integrációjukat támogató pénzügyi alap és a humanitárius vízum újabb és újabb elemei a Soros-tervnek, amely legalizálni akarja a migránsok betelepítését.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Forrás: MTI/Marjai János

Bakondi szerint Soros György látogatása az Európai Bizottság alelnökénél, Frans Timmermansnál is azt jelzi, hogy az illegális bevándorlás finanszírozásában „élharcos” Soros-szervezetek azt szeretnék elérni, hogy a választások után bevándorláspárti emberek kerüljenek hatalomra. Timmermans volt az, aki nem is olyan régen azt állította, hogy

az iszlám a történetünk, az iszlám a jelenünk része, és az iszlám a jövőnk része lesz.

A belbiztonsági tanácsadó hozzátette, hogy a déli határnál gyakorlatot kezdett a honvédség, hogy valós helyzetben is olajozott legyen a munkája, garantálva a határ sérthetetlenségét és Magyarország szuverenitásának védelmét. Szerinte Boszniában a helyzet egyre feszültebb, a migránsok egyre türelmetlenebbek a tél közeledtével. A feltorlódott tömegek keresik az utakat, merre tudnának továbbmenni.