A saját pénzét szerette volna visszaszerezni, eltörték a gerincét

Vágólapra másolva!
Ketten, egy férfi és a felesége támadtak rá egy nőre. Olyan brutálisan összeverték, hogy kórházba került. Mindezt a nő kamasz lánya is végignézte. A nőt egyébként azért verték meg, mert visszakérte a saját pénzét.
Vágólapra másolva!

Tanács Erika kétgyerekes budapesti édesanya, aki látszólag biztonságban élt családjával a VII. kerületben. Egyetlen probléma hátráltatta a nyugalmukat: egy állandó kölcsönkéregető, aki több mint egymillió forinttal tartozott már a családnak, azonban semmiféle hajlandóságot nem mutattak tartozásuk kiegyenlítésére.

Emiatt a nő az interneten kért segítséget, úgy gondolta, ha talál másokat is, akiknek a férfi tartozik, közösen feljelenthetik a kéregetőt, aki a kölcsön visszafizetése helyett zsarolni kezdte családját.

A helyzet időközben addig fajult, hogy a férfi családjával együtt kereste fel őt, és brutálisan megverték.

- mondta el a Ripostnak a nő.

Annak a férfinak a felesége, aki kölcsönkért, Erikát a hajánál fogva lökte neki a kerítésnek, miközben a férfi folyamatosan fenyegette a gyereke előtt:

A nőt a támadás után kórházba vitték, ahol megműtötték:

„Recsegést-ropogást éreztem a nyakamban, és tudtam, hogy azonnal indulni kell az orvoshoz. Az Országos Baleseti Kórházba vittek, ahol az orvosi látlelet igazolta: a korábban műtött 6-os, 7-es csigolyám közötti rész sérült, amelyet azonnal műteni kellett" - nyilatkozta Tanács Erika.

A nő azóta is érzi a támadás nyomait, soha nem épült fel teljesen.