Megverte kollégáját a szakács, mert szerinte az nem végezte jól a munkáját

Vágólapra másolva!
A nyakánál fogva kirángatta a gyrosos bódéból, majd ököllel ütötte munkatársát egy budapesti szakács egy fesztiválon. Miután a férfit lerángatták munkatársáról, újra nekiesett a szerencsétlen kisegítőnek. Az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat az agresszív férfi ellen. 
Vágólapra másolva!

A 34 éves budapesti férfi tavaly augusztus 12-én Bugacon, az Ősök Napja fesztiválon szakácsként dolgozott egy gyrost árusító bódéban. Mellette egy másik férfi kisegítőként dolgozott – olvasható az Ügyészség oldalán.

Délelőtt 10 óra körül a két férfi összeveszett, mert a szakács szerint a kisegítő nem végezte el rendesen a munkáját. A vita addig fajult, hogy a szakács a nyakánál fogva kirángatta a másik férfit a fabódé mögötti füves területre.

Ott ököllel kezdte el ütni az arcát, a fejét, amitől a munkatársa a földre esett, de a szakács még akkor is folytatta a bántalmazást.

A közelben dolgozók szedték le a kisegítőről a férfit, aki azonban fél óra múlva újra nekiesett. Ekkor már viszont védekezésképpen a kisegítő is ököllel ütötte meg a szakácsot.

A férfi ezen annyira bedühödött, hogy kétszer-háromszor megütötte munkatársát, akinek felhasadt és bevérzett a szája, a szeme alatti rész, jobb szeme alatt pedig vérömleny alakult ki.

A megvert férfi ugyan nem jelentette fel a szakácsot, de mivel az egy nyilvános rendezvényen erőszakoskodott, garázdaság miatt kell felelnie. Az ügyészség pénzbüntetéssel sújtaná az agresszív szakácsot. A férfi bűnösségéről a Kiskunfélegyházi Járásbíróság fog dönteni.