Puzsér kiállt sajtótájékoztatót tartani, és mindenkibe belemart, aki eszébe jutott

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
A humorista szerint a Jobbik "bénult", a Momentum "az SZDSZ legsötétebb napjait idézi", az LMP "súlyos identitáskrízisben" van, majd a támogatásukat kérte főpolgármesteri ambícióihoz. Vicc az alapja mindennek!
Vágólapra másolva!

"Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" - mintha Puzsér Róbert a klasszikus vicc szellemiségének jegyében tartotta volna hétfői sajtótájékoztatóját, ahol kiderült hogy rajta kívül mindenki vagy hülye, vagy szarban van. Az MTI tudósítása szerint a következő kedves, bájos, átgondolt, lelkesítő, baráti, ösztönző gondolatokkal keresett szövetségeseket, akiket kizárólag a "potenciális centrumpártok", vagyis az LMP, a Jobbik és a Momentum közül tud elképezelni:

  • Momentum: "az SZDSZ legsötétebb napjait idézik", mert nem hajlandóak vele tárgyalni." Ez elfogadhatatlan!" - pakolta hozá az eddigiekhez az autósellenes főpolgármester-jelölt.
  • Jobbik: teljesen "bénultak", mert ugyan eldobták régi identitásukat, de semmi új nincs a helyében. "Én segíteni fogok a Jobbiknak abban, hogy megtalálja a jobbközép identitást" - fogalmazott a segítőkész humorista.
  • LMP: "súlyos identitáskrízisben vannak", de legalább gyökereik világosak. (a zöldek hétvégi kongresszusa arról döntött, beállnak Puzsér mögé a főpolgármesterségért való küzdelemben)

Egyenesen zseniális, ahogy, és amilyen ütemérzékkel hozzátette, hogy

ezek közül a pártok közül legalább kettő támogatása kell.

Miután mindennek elhordta az általa centrumpártoknak tartott szervezeteket, némi békítőjelleggel hozzáfűzte, hogy ezek a pártok lehetnek képesek azokat képviselni, akik nem kérnek a nagy szekértáborokból, a jobb-bal hasadékból. "Szavazóik centrumszavazók" - zárta le gondolatait a humorista, hiszen minden bizonnyal rájuk is szükség lesz, nemcsak pártjaikra.