A Soros-hálózat szélsőbaloldali aktivistái őrjöngtek Budapesten

Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban ismét akcióba léptek Soros György magyarországi álcivil szervezetei. Míg korábban csak tüntetéseket szerveztek, addig most már a nyílt erőszak eszközéhez nyúltak. A bevándorláspárti tőzsdespekuláns emberei még a karácsonyfát is megtámadták a Kossuth téren, majd kukákat gyújtogattak a vandál politikai aktivisták. Bár papíron a munkavállalók érdekében demonstráltak, mégsem láttunk túl sok, valóban dolgozó embert a pár száz fős őrjöngő tömegben. Az elsöprő többség a Soros-egyetem melletti tüntetésekről volt ismerős, és ma is ők hirdették meg a folytatást a Facebookon. Jól látszik, hogy Soros szervezetei az agressziótól és a törvénytelenségektől sem riadnak vissza, ha az érdekeiket veszélyben látják. 
Vágólapra másolva!

Az idei év végéhez közeledve egy gumicsontba kapaszkodva felpörgött a hazai ellenzék és a mögötte álló Soros György-féle álcivil szervezetek. Az elmúlt napokban már többször bebizonyosodott, hogy az ellenzéki erők csupán hazugságokat képesek terjeszteni a munkaerő idejét szabályozó törvényről. Ráadásul a több héten át szervezett múlt szombati demonstrációra is csupán maroknyi tüntetőt tudtak összeverbuválni.

Soros György szervezeteinek kitartottjai randalíroztak Budapest utcáin Forrás: Ripost

Már volt példa Sorosék erőszakosságára

Mindezek után taktikát váltottak, de mivel a parlamenti munkát nem sikerült megbénítani, ezért az utcai lázítás felé fordultak. Ha jól megnézzük, akkor az amerikai tőzsdespekuláns által támogatott szervezetek az elmúlt években mind Magyarországon, mind a körülöttünk lévő országokban több esetben is elérték, hogy az utcákon rendbontás és randalírozás legyen. Érdemes visszaemlékezni arra, hogy Romániában és Ukrajnában hogyan támogatta Soros a különféle rendbontó erőket. Kijevben sikerült is jelentős külföldi titkosszolgálati segítséggel megbuktatnia a legitimen megválasztott kormányt.

Magyarországon Soros szervezetei korábban különféle felsőoktatási hálózatokon keresztül érték el, hogy az utcára vonuljon pár száz diák, majd pedig többször megpróbáltak a Fidesz-székházra támadni. Ezeknek a mozgalmaknak azonban semmilyen hatása sem lett a hazai politikai erőviszonyokra, mivel

mind 2014-ben, mind 2018-ban a jelentős nemzetközi ellenszél ellenére a Fidesz-KDNP kétharmados támogatottságot szerzett.

Sorosék számára az utolsó hazai mentsvár a Soros-egyetem, a CEU maradt, és miután az egyetem nem felelt meg a felsőoktatási törvény módosításának, ezért utcai akciókkal próbálta fenntartani az érdeklődést az intézmény iránt.

Gyújtogattak és rongáltak a tőzsdespekuláns álciviljei Forrás: Ripost

Senkit sem kímélnek a tőzsdespekuláns emberei

A korábbi akciókhoz hasonlóan ezen próbálkozások is elhaltak, de most a munka törvénykönyvének módosítása esetében jól láthatóan a különféle célokért demonstrálók között létrejött egy egység. A tudósításokból teljesen egyértelműen kiderült, hogy a szerdai tüntetők túlnyomó része nem a munkavállalók soraiból került ki, hanem

nagyrészt olyan szélsőbaloldali fiatalok randalíroztak, akik a demonstráción a Soros-egyetem melletti kiállásra buzdítottak.

Az esti randalírozásban ráadásul komoly szerepet vittek a Momentum Mozgalom aktivistái, akik nem mellesleg a Soros-egyetem mellet is tüntettek, valamint több szálon kötődnek a tőzsdespekuláns valamelyik szervezetéhez.

A Soros-szervezetek erőszakhulláma azonban nemcsak Budapesten hagyott nyomot, hanem Szegeden támadás érte a kormánypárt irodáját. Egy ilyen helyzetben azt várnánk, hogy a politikai élet szereplői egységesen elítélik az akciót, ehelyett Nemes Balázs, a Momentum egyik üdvöskéje csupán annyit tudott reagálni, hogy elmélkedő hangulatban van a hír hallatán.

Nemestől egyébként sem idegen dolog az erőszakra való felhívás, mivel korábban azt mondta, hogy a melegfelvonulást szerinte utcakővel "picit durva" megdobálni, de ételmaradékkal rendben van, mert az belefér a véleménynyilvánítás szabadságába. Pártja a súlyosan kirekesztő kijelentés után a mai napig nem távolította el a sorai közül.

Tombolt a keresztényellenesség a Kossuth téren Forrás: Ripost

Tombolt a keresztényellenesség

Az ellenzéki csürhe agresszivitását jól mutatja, hogy többek között olyan mondatok hangzottak el, hogy "a nyuggereket is öljük meg. Semmire sem jók". "Verd szét a fejét a rendőrnek. Már rég nem a népet védi. Mocskos férgek."

"Nagyon szúrja a szemem az a karácsonyfa. Égve jobban nézne ki."

„Valaki egy sálat rakjon fel, és gyújtsa már fel, baszd meg azt a fát!". „A fának égnie kell!. Az ATV tudósításában pedig azt lehetett hallani, hogy "b.sszátok meg keresztények"!

Összességében 34 embert állítottak elő, 20 személyt garázdaság, 5-öt lopás miatt, 5 rendőr pedig megsérült.

Soros legfőbb szövetségese is kiállt a randalírozók mellett

Mindezen persze nem kell meglepődni, mivel

Nemes szerdán együtt irányította a rendbontókat Stummer Jánossal, a nyíltan antiszemita Jobbik egyik képviselőjével.

A párt a mai napig nem zárta ki sorai közül az alpári stílusban zsidózó Szávay Istvánt, sőt a politikus az ígérete ellenére, cikkünk megjelenésének az időpontjáig tagja a Jobbik parlamenti frakciójának, pedig korábban bejelentette a lemondását. Mindez világosan mutatja, hogy az ellenzéki oldalon az általuk spontánnak nevezett demonstráció egy tudatos rendzavarás volt.

Semmit sem kímélt az ellenzéki randalírozó csürhe Forrás: Ripost

A Soros-szervezetek befolyását jól mutatja, hogy nyíltan kiállt a demonstráció mellett az amerikai tőzsdespekuláns egyik legfőbb szövetségese, Judith Sargentini is. A zöldpárti képviselő szerint Budapest kiment az utcákra, hogy tüntessen a Orbán-kormány által elfogadott törvény ellen.

A magát jogásznak tartó sorosista képviselő ebben az esetben is hazudott egy jelentőset, mivel törvényt nem a kormány hoz, hanem a parlament. Az pedig, hogy ilyen hamar reagált a közösségi médiában a történtekre, arra utal, hogy a Soros-hálózat nemcsak a rombolásról, de annak terjesztéséről is gondoskodott.

Gulyás Gergely: Soros kitartottjai tüntettek

Mindezek a folyamatok egyértelműen mutatják, hogy a hazai Soros-szervezetek kiegészülve a minimális társadalmi támogatást felmutató parlamenti ellenzéki pártokkal taktikát váltottak, és erőszakos és illegitim akciókkal próbálják gyengíteni a kormányt, és javítani az esélyeiket a jövő évi sorsdöntő európai parlamenti választás előtt. Minderre utalt a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője is.

Agresszív politikai aktivisták és szép számmal "Soros György szervezeteinek kitartottjai" vettek részt a tüntetésen,

a rendőrökkel szemben erőszakosan léptek fel, ami pedig súlyos bűncselekmény - mondta Gulyás, hozzátéve, hogy nyílt kereszténygyűlölet világlott ki a megnyilvánulásokból.