Hergelték az embereket, aztán kocsmába mentek Soros emberei

Vágólapra másolva!
Kihajtották az utcára a Soros-hálózat embereit az ellenzéki politikusok, aztán, mivel hideg volt, beültek egy kocsmába, vagy konditerembe mentek. Akkor jöttek ki onnan, amikor nyilatkozni lehetett valamelyik ellenzéki propagandamédiumnak – derül ki a 888 birtokába jutott képekről. Nem sokkal 17:30 után, egy Facebookon közzétett fotó alapján Szél Bernadett Bajnai egykori fegyverhordozójával, Szabó Szabolccsal pózolt, aki saját közösségi oldalán szintén tüntetni hívta a pesti anarchistákat és szélsőbaloldaliakat. A volt együttes és LMP-s politikusok azonban nem sokáig tartózkodtak a rendbontók között, hanem elmentek inkább egyet kocsmázni. A liberális Bősz Anett meg inkább edzett egy belvárosi négycsillagos szálloda konditermében.
Vágólapra másolva!

A közös videózás és fényképezkedés után Soros György két megbízható embere – a fagyoskodás és a tüntizés helyett – 19:00 körül már a Blaha Lujza térnél található Rizmajer kocsmában támasztotta a pultot.

Forrás: 888.hu

Valószínűleg Soros számára igazolták a mozgósítási munkát, a hideg időben azonban már nem volt kedvük sétálgatni.

A nagy decemberi tivornyát a 888 egyik olvasója örökítette meg.

Forrás: 888.hu

Aztán persze a végére előkerült Szél Bernadett, és meglehetősen érdekes állapotban nyilatkozott az egyik propagandamédiumnak. Hasonlóan járt Tordai Bence is, aki zavarában el is ismerte, hogy néhány órán keresztül máshol tartózkodott.

Az élő adásból származó kép tanúsága szerint a kocsma utáni médiaszereplés nem biztos, hogy jó ötlet volt Szél Bernadett számára.

Forrás: 888.hu

Szabó Szabolcs esetében komoly aggodalmaink vannak – írta a 888.

A Soros-terv 2.0 magyarországi kommunikációját ugyanis pont régi szövetségesére, Bajnai Gordonra osztották ki az európai bevándorláspárti elit tagjai, így neki végig ott kellett volna lennie a téren.

Forrás: 888.hu

Bősz Anett, a Liberálisok egyik vezetője szerdán még élő adásban számolt be arról, hogy minden Soros-fillérért megdolgoznak a mérhetetlen támogatottságú pártjukkal.

Csütörtökön nem sokkal este 10 előtt készített fotókat a 888 egy másik olvasója, amint éppen

egy belvárosi, négycsillagos szállodában található konditeremből távozik.

Forrás: 888.hu

Úgy tűnik tehát, egyre inkább világossá válik, hogy

a Soros által mozgatott ellenzékiek csak a pénzért és a hatalomért gerjesztik a feszültséget advent idején.

Az, hogy mi lesz a rendőrök, vagy éppen az általuk felhergelt emberek testi épségével, az már egyáltalán nem számít nekik.