A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd

Dánia, bevándorlók, migránsok
Migrants, mainly from Syria, wait to board a train to Sweden at the train station in Padborg, Denmark on September 10, 2015. AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / CLAUS FISKER +++ DENMARK OUT +++ (Photo by CLAUS FISKER / SCANPIX DENMARK / AFP)
Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője szerint a héten ismét a magyar polgárok ellen fordultak a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd EP-képviselői, mivel megszavazták az EP keddi strasbourgi ülésén a migránsvízum bevezetését célzó előterjesztést.
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, „Gyurcsányék” és a szocialisták ezzel a döntésükkel ismét bebizonyították, hogy ha rajtuk múlna,

szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat.

A magyar balliberális képviselők, ahogy eddig,

– hangoztatta Deutsch Tamás, név szerint kiemelve a DK-tól Molnár Csabát és Niedermüller Pétert, az MSZP-től Szanyi Tibort, a Párbeszédtől pedig Jávor Benedeket.

A Fidesz-KDNP EP-képviselője úgy vélekedett, a magyar baloldali politikusok a szavazatukkal világossá tették, hogy nem a magyar polgárok oldalán állnak, készek bármikor szembefordulni a magyarok egyértelmű akaratnyilvánításával. A

lakosság elsöprő többsége ugyanis azt szeretné, ha Magyarország megmaradna magyar országnak, és elutasítja azokat a törekvéseket, amelyek bevándorlóországgá kívánják tenni.

Világossá vált, hogy a „Gyurcsány-párti”, MSZP-s és párbeszédes képviselők bevándorláspártiak – mondta.

A migránsvízum katasztrofális elképzelés, és talán a legveszélyesebb, amely valaha az EP asztalán feküdt

– hangoztatta Deutsch Tamás. Arról szól, hogy a világ bármely pontján bárki felkeresheti egy európai uniós tagállam külképviseletét, és ha azt mondja, hogy menedékkérelmet akar benyújtani az unió területén, akkor mindenfajta ellenőrzés nélkül egyszeri szabad beutazást lehetővé tevő vízumot kap.

– értékelt a Fidesz-KDNP-s politikus.

Az ellenzék igent mondott a migránsokra Forrás: AFP/Claus Fisker

Azt mondta, hogy a „gyurcsányista”, szocialista és párbeszédes képviselők legalább húsz esetben voksoltak migránspárti elképzelések mellett az EP-ben. Nem volt olyan, a testület bevándorláspárti többsége által készített előterjesztés, amit ne szavaztak volna meg – tette hozzá.

Ők a leglelkesebb, legkövetkezetesebb, leghangosabb képviselői a „Soros-tervnek”,

amelynek lényege, hogy tömegesen akarnak beengedni migránsokat az EU-ba – jelentette ki. Ezért szavazták meg a migránsvízumot, ezért támogatták minden alkalommal a kötelező be- és áttelepítési kvótára vonatkozó előterjesztést, valamint azokat az előterjesztéseket, amelyek pénzügyi szankciót helyeztek kilátásba azon tagországokkal szemben, amelyek az ott élő polgárok akaratnyilvánítása után elutasították a bevándorlást.

Kérdésre felelve Deutsch Tamás közölte, hogy az EP döntése értelmében az Európai Bizottságnak a jövő év március 31-éig kell megalkotnia a jogszabálytervezetet a migránsvízumról, utána tárgyal róla a parlament. Nagy harcra kell készülni, a döntéshez azonban az EP támogatása nem elég, az Európai Tanács egyetértése is szükséges. Utóbbi testületben a miniszterelnök képviseli Magyarországot, aki a továbbiakban is mindent megtesz azért, hogy ne születhessen ilyen migránspárti jogszabály – hangoztatta. Megjegyezte, az EP többsége ma egyértelműen bevándorláspárti, a helyzetet azonban módosíthatja a jövő évi európai parlamenti választás.

Új időszámítás kezdődhet, jelenleg ugyanis kizárólag a politikai akarat hiányzik az EU-ban élő 500 millió ember biztonságához

– vélekedett.

A tüntetésekről Deutsch Tamás azt mondta, azért jött létre a Fidesz, hogy Magyarország szabad legyen. Hangsúlyozta, hogy mindenki személyesen számíthat a támogatására, aki élni kíván gyülekezési, véleménynyilvánítási jogával.

„Butuskának” nevezte a Párbeszéd azon felvetését, amely szerint fideszes provokátorok akarják megzavarni a vasárnapi rendezvényt. „Jól ismert az a kommunista tempó, hogy vádold meg azzal a riválisodat, amit te csinálsz” – fogalmazott, hozzáfűzve: mindig az az oldal képviseli az erőszakot, ahol „Gyurcsányék” állnak, akik 2006-ban, kormányon rendőri brutalitást alkalmaztak, szemkilövetésig jutottak. A rendőrök az elmúlt napokban türelmesek voltak, és biztos, hogy ez így is marad – jelentette ki Deutsch Tamás.