A mindössze néhány száz fős tiltakozások egy szervezett provokáció részei

Kovács Zoltán interjú
Vágólapra másolva!
Kovács Zoltán államtitkár egy amerikai televíziónak adott interjút. Itt arról beszélt, hogy a mindössze néhány száz fős tiltakozások egy szervezett provokáció része. Az államtitkár szerint a nemzetközi lapok nem számolnak be a jó gazdasági eredményekről, viszont a bírálatokat sokat hangoztatják a Soros-szervezetek.
Vágólapra másolva!

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára egy amerikai hírtelevíziónak adott interjút.

Itt azt mondta,hogy a magyar parlament hozza a döntéseket, a törvényhozásban a Fidesznek alkotmányosan szerzett kétharmada van, amiről a magyar emberek döntöttek az idei választáson.

Az ellenzék nem képviseli a magyarok többségét.

Az a pár száz vagy pár ezer tüntető,

a kormány ellen szervezett politikai akció részese.

Nehezményezte, hogy a nemzetközi média nem számol be az ország hatalmas gazdasági növekedéséről, a reálbérek kétszámjegyű növekedésről, és az alacsony munkanélküliségről.

Kovács Zoltán Fotó: Koncz Márton

Kovács Zoltán azt is mondta, hogy a magyar kormány a jogszabályok megfelelnek az uniós jognak, a kormány pedig mindig annak megfelelően járt el.

Azt is mondta, hogy az erre vonatkozó bírálatokat már számtalanszor hallotta a kormány az utóbbi években

Soros György által támogatott vagy hozzá köthető nem kormányzati szervezetektől.

Kovács Zoltán szerint Soros György azt hiszi, joga van szerepet játszani egy demokratikusan megválasztott parlament döntéshozatalában, méghozzá anélkül, hogy erre demokratikus felhatalmazást kapott volna.