Szilveszterkor sem áll le a közlekedés, így utazhat a fővárosban

hármas metró
metró 3-as
Vágólapra másolva!
Az év utolsó napján egész éjjel járni fognak a metrók, valamint az azokat érintő buszok is közlekedni fognak. A BKK hajót az ünnepek alatt nem lehet majd használni, de ezen kívül egész télen üzemel.
Vágólapra másolva!

Szilveszter éjjelén a HÉV-ek, a metrók és egyes nappali autóbuszjáratok éjszaka is közlekednek. Az M1-es metró a bővített üzemidő szerint csak 01:00-ig járnak.

Az M2-es, M3-as és M4-es metró egész éjjel járni fog, a metróvonalakhoz csatlakozó éjszakai autóbuszok a külső állomásokról gyakrabban fognak közlekedni.

A 914-es, 914A, 950-es és 950A buszok a Határ út M és a Nyugati pályaudvar M között viszont nem járnak majd – írta közleményében a BKK.

Képünk illusztráció Forrás: Csudai Sándor - Origo

A fővárosi átkelőhajó egész télen közlekedni fog, de December 24-én, 25-én, 26-án, 31-én, valamint január 1-jén nem, december 27-30. között pedig a hétvégi menetrend lesz érvényben.

A hajókon napijeggyel, bérlettel, valamint hajójeggyel lehet utazni.

A Gyermekvasút egész télen közlekedni fog, az ünnepek alatt a vonatok óránként járnak, csak az üzemidő változik.

December 24-én az utolsó járatok jóval hamarabb indulnak a végállomásokról, Hűvösvölgyből 12:10-kor, a Széchenyihegyről pedig 13:03-kor. December 25-től 31-ig minden nap a téli hétvégi menetrend érvényes, ekkor a két végállomásról egyaránt óránként indulnak a vonatok.

December 29-én és 30-án a feldíszített adventi kocsikkal kiegészített, gőzvontatású nosztalgiavonatok is járnak majd, január 1-jén pedig az első vonatok a szokásosnál egy órával később indulnak. A téli szünet utolsó napján, január 2-án is a téli hétvégi menetrend érvényes.