Saját fórumán szembesítették Hadházy Ákost a színészkedésével

Vágólapra másolva!
A Vadhajtások.hu újságírója az LMP-ből kilépett politikus csütörtöki fóruma alatt ugyanazokkal a szavakkal és mozdulatokkal vetette magát a földre, mint ahogy azt a politikus tette pár napja a köztelevízió épületében. 
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos a megint hazugságért elmarasztalt Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármesterrel tartott közös fórumot csütörtök délután. Egy ideig minden gördülékenyen ment, komolyabb akadály nélkül szidták a kormányt, azonban nagyjából az előadás felénél nem várt meglepetés érte őket. Emlékezetes, az LMP-ből viharos körülmények között távozott – kidobott – politikus ellenzékiképviselő-társaival egy amatőr színházi társulat teljesítményére emlékeztető estet tartott a köztelevízió Kunigunda utcai épületében. Hadházy alaposan kivette a részét belőle, és a biztonsági szolgálat által elkövetett erőszakot szimulálva elkezdett fetrengeni a földön. Az akció osztatlan sikert aratott a magyar nyilvánosságban, számos mém, videó és humoros hozzászólás született az eseményről.

A bukott politikust saját performanszával szembesítették mai lakossági útbaigazítóján: a Vadhajtások.hu újságírója a fórum alatt ugyanazokkal a szavakkal és mozdulatokkal vetette magát a földre, mint ahogy az látható volt pár napja. Bede Zsolt, miközben

a tarkóra tette a kezét, megkérdezte a meghökkent Hadházyt: „Jól csinálom, képviselő úr?”

Majd „ne löködjön!” kiáltásokkal kisétált a fórumról. A csalódott jobbikosok által alapított oldal munkatársának szenzációs ütemérzékkel sikerült elkapnia a pillanatot, hiszen éppen akkor kezdte el utánozni Hadházyt, amikor arról beszélt, hogy szó sem volt színészkedéstől, „és nem magától lebegett végig a lépcsőn”. Nem mindenkinek tetszett a performansz, az egyik hallgató konkrétan a középső ujjának a felmutatásával mondta el a véleményét.

A felvétel a Vadhajtások.hu Facebook-oldalára került fel, de beemeljük ide a könnyebb megtekinthetőség miatt. Az ominózus jelenet 8:10-től látható:

Itt pedig meg tudják nézni az eredeti alakítást, aztán döntsék el maguk, melyik volt az erőteljesebb: