Elismert fotós volt a Dévaványán meghalt férfi

Vágólapra másolva!
Egy dévaványai házban két holttestet találtak december 25-én. Apa és fia szén-monoxid-mérgezésben haltak meg. A 24 éves D. Kristóf a helyi csapatban focizott valamint elismert természetfotós volt – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A férfi és az 56 éves apja azért halt meg, mert a fürdőszobájukban lévő gázkazán meghibásodott és szén-monoxid-mérgezést kaptak. A 24 éves D. Kristóf a Dévaványai SE labdarúgója volt – írja a Bors.

– írta a férfi egyik közeli barátja a közösségi oldalán. D. Kristófnak a sport mellett a másik szenvedélye a természetfotózás volt.

Sok elismerést kapott és volt egy saját honlapja is, ahol megosztotta a képeit és a gondolatait.

– írta a bemutatkozásában.

Ahogy korábban megírtuk, a rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást, és szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

A katasztrófavédelem felhívja a figyelmet arra, hogy a szén-monoxid-mérgezést a legtöbbször a helytelenül használt tüzelő- és fűtőberendezés, kémény okozza.

Ezért rendkívül fontos, hogy a kazánokat és a kéményeket minden fűtési időszak előtt ellenőriztessük.

Azokat a helyiségeket, amelyekben a tüzelőberendezés található, rendszeresen szellőztessék, megakadályozva a mérgező gázok felhalmozódását. A szakboltokban kapható elektronikus szén-monoxid-jelző készülékekkel jelezhető a veszély!