A Momentum öt pontját sem sikerült felsorolnia a viccpárt elnökének

Fekete-Győr András ARCKIFEJEZÉS CSELEKVÉS elnök Közéleti személyiség foglalkozása mikrofon mosolyog MŰSZAKI ESZKÖZ politikus SZEMÉLY tapsol TÁRGY
Budapest, 2018. április 7. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a párt kampányzáró rendezvényén a fővárosi Remény Központban 2018. április 7-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke interjút adott a hvg nevű liberális álhírgyárnak. A nagy összeborulás viszont csúfos kudarcba fulladt: a maroknyi tüntető 5 pontját sem sikerült teljesen felsorolnia a felkészületlen "nagy ellenzéki forradalmárnak". A közös érdek azonban összehozza a feleket, ezúttal is ez történt: a  Momentum felé mindig feltűnően kedves hvg gyorsan a segítségére sietett a Momentum elnökének és így meglett a kettes Fegyőrnek.
Vágólapra másolva!

A Momentum nevű viccpárt elnöke, Fekete-Győr András megint lebukott a felkészületlenségével

- írta a Vadhajtások.

Fekete-Győr András Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Az amerikai kiképzése óta füstbombákat dobáló Fekete-Győr az ellenzéki álhírgyárnak, a HVG-nek adott interjút, és éppen kezdett belemelegedni a már jól megszokott diktatúrázásba, Orbánozásba,

amikor a HVG újságírója egy vártalanul "gonosz" kérdésében megkérdezte az ifjú forradalmárt, hogy tudja-e fejből a "nagy decemberi forradalmuk" 5 követelését.

Hát majdnem tudta:

A vicc az, hogy a fenti öt pontot állítólag épp az általa vezetett mozgalmacska találta ki.

Az elnök úr tehát nem tudta felsorolni az általuk kitalált "kormányváltó" pontokat.

Szerencsére a Momentum felé mindig feltűnően kedves hvg-s újságíró gyorsan a segítségére sietett ,és így meglett a kettes Fegyőrnek.

Az ellenzék nagy reménysége tehát megint szépen beleszaladt a pofonba, de ami még inkább nevetségessé teszi az esetet, hogy Fegyőr az interjú során több ízben is emlegette az általa sajnos elfelejtett 5 pontot, mint az ellenzék közös, nagy, "diktatúraorbándiktatúra" ellenes hitvallását.

Józsefváros közterületeivel is meggyűlt a baja

Emlékezetes, hogy a Momentum elnökének annak idején a nyolcadik kerület közterületeivel is meggyűlt a baja, amikor éppen az akkori időközi választás kapcsán kérdezte őt az Azonnali.hu.

Fegyőrnek csak a Rákóczi teret sikerült "felsorolnia" a riporter józsefvárosi helyszíneket firtató kérdésére az éppen ott tartott lakossági fórum után.

Íme a videó: