Az ellenzék új vezére nem sajnálja, hogy betörték a Fidesz-iroda ablakát

Vágólapra másolva!
"Nem mondom, hogy sajnálom, mert akkor hazudnék" - írta Hommonay Gergely DK-közeli aktivista a vandál támadás kapcsán. A zsidó embereket részeg transzvesztitákhoz hasonlító ellenzéki vezér minden erkölcsi határt túllépett. 
Vágólapra másolva!

Megírtuk, hogy hétfő hajnalban minden valószínűség szerint egy fél téglával betörték a Fidesz XIII. kerületi irodájának ablakát. Nem ez volt az első ilyen jellegű eset, tavaly decemberben az ellenzéki tiltakozó megmozdulások idején összegraffitizték az épületet, korábban pedig étolajjal öntötték le azt. A helyi Fidesz prominense szerint a rendőrség megkezdte a nyomozást a rongálás miatt. Egy ilyen végtelenül agresszív cselekedet normális emberből egészen biztos nem azt a reakciót váltja ki, mint amit Hommonay Gergelyből. A nőstény macskája nevében beszélő ellenzéki szereplőnek azt sikerült leírnia az eset kapcsán közösségi oldalán, hogy

Nem teljesen szokatlan tőle ez a hangnem, korábban fideszes szomszédja halálát kívánta.

Hommonay az április választások utáni ellenzéki tüntetések kulcsszereplője volt, többször felszólalt a kormányellenes megmozdulásokon. Eleinte nagyon haragudott az LMP-re - főként Szél Bernadett ex-társelnökre - mert nekik tulajdonította a választási vereséget, azonban a decemberi tüntetések hevében kiegyezett velük.

Jelen állás szerint Gyurcsány Ferenc pártjánál találta meg a boldogságát, lelkesen támogatja a Demokratikus Koalíció politikáját. Legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy antiszemita kijelentéseket tett: többök között részeg transzvesztitákhoz hasonlította a zsidó embereket, és arra utalgatott, hogy minden rabbi kövér, mert dínom-dánomoznak.