Ezúttal Puzsér Róbert próbálta megalázni Ady Endrét, nem kicsit, nagyon

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
A humorista fekete pólóban szavalásra adta a fejét, bár inkább maradt volna a Momentummal való kötekedésnél. Kálmán Olga és Farkasházy Tivadar után itt az újabb lehetetlen rosszul sikerült  próbálkozás a nagy magyar költő egyik versének elszavalására.
Vágólapra másolva!

100 éve halt meg Ady Endre, aki körül mostanában rendesen forr a levegő – köszönhetően a 24.hu gárdájának. Ugyanis az alkoholisták lefizetésével világhírnevet szerző portál kitalálta, hogy a kerek évforduló alkalmából celebekkel, kamuköltőkkel, művészekkel, és nem utolsósorban humoristákkal szavaltatja el a nagy költő verseit. Ez utóbbi kategóriában meglévő űrt Puzsér Róberttel próbálták betölteni, aki tegnap a költő Seregesen senkik jönnek című versét próbálta elszavalni a kamerák előtt. Ha úgy vesszük, ez valamennyire sikerült is, hiszen komolyabb megingás, elbizonytalanodás nélkül sikerült abszolválnia a feladatot, ugyanakkor az előadásmód hagyott némi kívánnivalót maga után. Eleve a témaválasztás meglehetősen szájbarágós volt, hiszen a Seregesen senkik jönnek tökéletesen illeszthető aktuálpolitikai mezőre, értelemszerűen ez volt a fekete pólóban szavaló Puzsér szándéka. Az előadás maga is végletekig didaktikus volt, plusz a humorista még véletlenül sem akart csavarni egyet a hangszínén annak érdekében, hogy hallgatóit ébren tartsa.

Puzsér Róbert fekete pólóban szavalja Ady Endre Seregesen senkik jönnek című versét Forrás: YouTube

Nem volt egy főnyeremény az akció, ennél még a Momentummal való kötekedés is jobban megy neki. Ugyanakkor azt hozzá kell tenni, hogy volt már bőven rosszabb szereplő a sorozatban. Kálmán Olga például úgy szavalt, hogy a Jóság síró vágya című alkotást egy másodpercig sem gondolta végig, feltehetően nem is teljesen értette azt. Ugyanis ez a néhány sor egy csendes, személyes elmélkedés, nem pedig a világ álönironikus figyelmeztetése. A produkcióból az jött le, hogy Kálmán Olga nem civil emberként akart emlékezni Ady Endre évfordulójára, hanem színészként szavalt. A Heti Hetes egykori sztárja, a humoros megnyilvánulásokkal csínján bánó humorista, Farkasházy Tivadar is lehetőséget kapott, aki tökéletes magabiztossággal hozta egy ötödik évfolyamos általános iskolai tanuló szintjét.

Kicsit az a benyomása az embernek, hogy a 24.hu csapatának valamiért a bögyében van Ady Endre.