Soros emberei dróton rángatják az Európai Bizottság vezetőit

2019.01.12. 16:37

A Fidesz szerint Soros György emberei dróton rángatják az Európai Bizottság vezető politikusait, és erre a párt magyarázatot követel.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője mondta ezt egy szombati sajtótájékoztatón, arra reagálva, hogy a Magyar Idők értesülései szerint Soros György legalább húsz alkalommal találkozott az unió vezetőivel, Jean-Claude Junckerrel, Frans Timmermansszal, Emmanuel Macronnal és Dimitrisz Avramopulosszal is egyeztetett. 

Soros GyörgyForrás: AFP/Herbert Neubauer

Ahogy az Origo is megírta, a Magyar Idők összeszedte, hogy Soros György, bevándorláspárti tőzsdespekuláns kikkel és hányszor találkozott tavaly az Európai Bizottság tagjai közül. A megdöbbentő összeállításból kiderül, hogy Soros gyakorlatilag kézivezérli az uniót. A leggyakoribb partnere Frans Timmermans alelnök - nyilvánvalóan nem véletlen ő szokta Judith Sargentinivel együtt a leggyakrabban szidni Magyarországot.

A képviselő megdöbbenésének adott hangot, és kijelentette: nonszensz és képtelen az a helyzet, amikor egy magát filantrópnak beállító, egyetlen ország hivatalos álláspontját sem képviselő ember többet találkozzon az unió vezetőivel, mint bármely tagország miniszterelnöke vagy államfője. A Fidesz írásban kér magyarázatot. Deutsch Tamás szerint minden találkozóval kapcsolatban információkat fognak kérni arról, hogy miről egyeztettek.