Válogatott sztárt kihasználva akart pénzt kicsalni a Fraditól egy menedzser

A beszélgetés
Vágólapra másolva!
Pénzéhes menedzser akart rávenni egy válogatott játékost a Fradi megrövidítésére. Több, nem létező érdeklődő csapattal verte volna fel a sztárjátékos árát a sportmenedzser, aki azonban lebukott, hiszen a válogatott játékos észnél volt.
Vágólapra másolva!

Nyilvánosságra hozott egy üzenetet a Pesti Srácok, amelyben egy sportmenedzser a Ferencvárost akarta lehúzni.

A menedzser egy válogatott kézilabdázónak írt, az üzenet most kiszivárgott.

A nevek kitakarásával megjelent párbeszédből az derül ki, hogy a kapzsi és pénzéhes menedzser arra próbálta rávenni arra a sportolót, hogy közösen és más klub bevonásával is átverjék és anyagilag jelentősen megrövidítsék a klubot.

– írta a sportmenedzser a válogatott sztárjátékosának. (Ha pontosak akarunk lenni, az elég primitívnek tűnő ügynök egy d-vel írta.)

A beszélgetés Forrás: Pesti Srácok

A menedzser a játékos fel- és kihasználásával úgy rövidítette volna meg jelentősen a Fradit, hogy azt hazudja, hogy egy másik klub érdeklődik utána, így új, magasabb összegű fizetést tartalmazó szerződést lehetett volna kérni az egyébként érvényes szerződéssel rendelkező játékosnak.

Az új szerződés nagy jutalékát maga a menedzser vágta volna zsebre.

A játékosügynök egy másik, egyébként jó nevű klubot is bevett volna az akcióba, amelynek az érdeklődő szerepét kellett volna alakítania. Az ügyleten természetesen mindenki bukott volna, kivéve a sokat kereső menedzsert.

A piszkos üzletből azért nem lett semmi, mert a sztárjátékos észnél volt, és elhajtotta a menedzsert.