Életet veszélyeztető álklinikával csal ki emberektől pénzt az RTL sztárja

Koholák Alexa
Vágólapra másolva!
Az RTL egykori szereplője, Koholák Alexandra és férje aljas módon csal ki pénzt az emberekből. A pár egy spirituális központot vezet, ahol azt hazudják az embereknek, hogy ha rendszeresen utalnak nekik havonta, akkor akár még a rákból is kigyógyítják őket.
Vágólapra másolva!

Miután Koholák Alexandra otthagyta az RTL egyik sorozatát, egy nála 26 évvel idősebb férfivel jött össze, akit spirituális vezetőjeként mutatott be.

- mondta el néhány hónapja a 27 éves nő, aki hozzátette, hogy az egészségügyi problémák mellett a párkapcsolati, és az anyagi gondok megoldásában is segítenek.

Koholák Alexandra beállt toborzónak a férje spirituális központjába.

Ez a bizonyos központ minden bajra megoldást ajánl.

A Facebook-oldalukon úgynevezett beavatásokat hirdetnek, és azt, aki folyamatosan utal nekik pénzt, szerelmmel és egészséggel hitegetik.

Koholák Alexa Forrás: Instagram / Koholák Alexa

A Ripost egyik újságírója álnéven bejelentkezett az oldalon lévő egyik telefonszámon. Akkor az egyik önkéntes toborzó ezt mondta:

Arra a kérdésre viszont, hogy milyen garanciát vállalnak, már kitérő választ adott:

„Nem, garanciát semmire nem vállalunk! Sikerdíjat viszont kérünk! Az univerzum megnöveli a beavatás segítségével a bevételeidet, ebből pedig jutalékot ajánlasz fel a központ számára. Csak addig működik ez az egész, ameddig rendszeresen utalod a pénzt. Ezek energiacsomagok, lélekre programozottak, ezért nem kell személyesen megjelenned. Csak igényelned egy bankszámlaszámot, mondjuk az enyémet, az adataidat, nevedet, születési helyedet és címedet kiküldjük Svájcba, ahol eldöntik, hogy alkalmas vagy-e erre.”

Az önkéntes ezután hozzátette, hogy az úgynevezett beavatásra mindenki jogosult.