Újabb leleplező videó: így vert szét egy BKK-automatát Soros agresszív provokátora

Vágólapra másolva!
Újabb videót kapott szerkesztőségünk, amelyen az látszik, ahogy Soros György agresszív provokátora hogyan próbálta szétverni piros aljú gördeszkájával a 4-6-os villamos vonalán található egyik BKK-jegykiadóautomatát az egyik decemberi ellenzéki randalírozás alkalmából. Akit megkérdeztünk, mindannyian a képen Mohácsi Márkot azonosították. Róla tudni kell, hogy belőle próbált ártatlan áldozatot kreálni Soros blogja, a 444, miután a rendőrök – azt követően, hogy egy rendőrautót is megrongált – őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

A felvétel végén az látszik, hogy akadt a tüntetők között egyetlen egy ember, aki felháborodott az agresszív tomboláson és arrébb lökte. A provokatőr társai erre szabályosan megrohanták a köztulajdont védő férfit, akit végül a rendőrök védtek meg attól, hogy szabályosan meglincseljék.

Itt tudják megnézni, ahogy Soros provokátora magából kikelve, minden előzmény nélkül elkezdi csépelni a BKK.automatát:

"A szerda óta tartó tüntetéssorozat egyik legerősebb fotója volt, amin egy olyan fiatal tüntetőt kapnak éppen el a rendőrök a nagykörúti villamossíneken, aki mintha mosolyogna közben" - ezeket a propagandamondatokat már Soros blogja vetette papírra december 14-én, ezzel próbálva bizonyítani a határtalan rendőri erőszakot.

A képen Mohácsi Márk volt látható: ő a mosolygó, Sorosék szerint példamutató fiatalember. Aki tehát, mint mondtuk, megrongált egy rendőrautót, és a képek tanúsága szerint nagyon úgy tűnik, szétvert (vagy legalábbis megpróbált szétverni) egy BKK automatát. A 888.hu korábbi felvételén az is látszott, ahogy gördeszkájával fenyegeti, provokálja a rendőröket.

A mostani felvételen egyértelműen látható, hogy az automatát módszeresen szétverő fiatalembernek ugyanolyan a sapkája, a kabátja, a hátizsákja és ugyanolyan díszítésű a gördeszkája is, mint Mohácsinak, és látszik az is, hogy mindketten szakállasak, az arcuk is hasonló. Így meglehetősen valószínűtlen, hogy pusztán véletlen egyezésről lenne szó. (De a lényeg egyébként is az, hogy újabb felvételen látszik, hogyan tomboltak a Soros-provokátorok az ellenzéki tüntetésen.)

De visszatérve Mohácsi Márkra: később még egy történetet is kreált a Soros-blog arról, hogyan bilincselték hátra a mártírnak hazudott fiatalember kezeit, aki ennek ellenére, hátrabilincselt kézzel(!!) kiszedte a zsebéből a telefonját, és azzal felvette, ahogy – állítólag a rendőrök – azzal fenyegetik, hogy megverik.

Az Origo írta meg elsőként, hogy közvetlenül a választás után tartott, az ellenzék által meghirdetett, a civil törvény elleni tüntetésen is felbukkant Soros aktivistája, aki félmeztelenül kezdett el táncolni a HírTV bejelentkezésekor, Kálmán Olga nagy-nagy örömére.

Divatba jött az ellenzéki rongálás

Mohácsi Márk esete közel sem tekinthető elszigeteltnek. Ismert, decemberben tomboló ellenzéki aktivisták kétszer is megtámadták a nagyobbik kormánypárt szegedi irodáját. Első alkalommal féltéglával törtek be, egy nappal később pedig vízalapú diszperzitet öntöttek az ajtóra. A KDNP sem úszta meg, az előző év végén ismeretlenek fekáliával kenték be a hegyvidéki alapszervezetük irodájának ajtaját.

Nemcsak a kormánypártok helyi szervezetei sínylették meg az ellenzéki dührohamot, hanem többek között a magyar Országgyűlés épülete, valamint a Kossuth téren található Kossuth -és Széchenyi-szobor is. A magyar politikusok szobrainak megcsúfítása mellett több millió forintnyi kár keletkezett az Országház épületében, a tavaly decemberi állás szerint a következőket hozták össze a „demokraták”:

  • az Országház főbejáratánál két ólom-, továbbá több üvegablakot betörtek;
  • a főlépcsőt több helyen festékekkel lefújták;
  • a bronzoroszlánok és mellettük lévő kandeláberek szintén festéktől, tojásoktól szennyeződtek;
  • a főlépcső előtti széles kordonláncok egyikét a főbejárat díszrácsozatának dobták, más részét elvitték;
  • a Parlament falán számtalan helyen tojás- és festékszennyeződés, égésnyom keletkezett - sorolta a sajtófőnök;
  • az Országház előtti, nemrégiben felújított tér egészén festék-, tojás- és graffitinyomok maradtak;
  • az ellenzéki demonstrálók a parkosított részek növényzetét is megrongálták, a padok egy részét festékkel fújták le, a helyükről kiszaggatott és részben összetört padokat rakásba halmozták fel;
  • a karácsonyfát körülvevő szánkókerítést részben lebontották, 22 szánkót pótolni kellett, a díszkivilágítást pedig megszaggatták.