A jeges Tiszából mentettek ki egy tacskót a tokaji rendőrök

A Tokaji Rendőrőrs munkatársai megmentették az otthonából elszökött és bajbajutott kisállat életét és visszaadták gazdájának.
Vágólapra másolva!
A tokaji rendőrök mentették meg egy otthonról elszökött és vízbe esett kutya életét tegnap reggel. Járőrözés közben láttak meg egy férfit, aki a Tisza felé rohant kezében egy kötéllel. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök a férfi után szaladtak, akkor látták meg, hogy az egy kutyát próbál meg kimenteni a jeges vízből. Hiába dobta a vízbe a kötelet, a kutya nem harapott rá - olvasható a Police.hu-n.

A rendőrök odamentek, hogy segítsenek. Egyikük egy ágat lógatott a vízbe, amire a tacskó rá is harapott. Az ág viszont eltört, amikor ki akarták vele húzni a partra.

Ekkor már fogytán volt a tacskó ereje, süllyedni kezdett.

A rendőrök nem haboztak. Csontos Gábor, kollégája, Hudák Norbert biztosítása mellett a befagyott folyón odaért a már elsüllyedt kutyához, és szó szerint kiemelte a víz alól, majd az ölében a partra vitte.

Forrás: Police.hu

A teljesen kimerült, reszkető kutyát a rendőrök egy pokrócba tekerték, és bevitték a Tokaji Rendőrőrsre, ahol megszárították és felmelegítették.

Később kiderítették, ki a kutya gazdája, akinek szóltak, hogy menjen érte.

A férfi hálásan megköszönte a rendőröknek, hogy épségben hazavihette szálkásszőrű tacskóját.