Autósüléssel nyomták agyon a hároméves kisfiút

Alfie Lamb, London,
Vágólapra másolva!
A népes angol család vásárlásból ment haza, amikor a tragédia történt. A gyerek mostohaapja addig fészkelődött a túlzsúfolt kocsiban, amíg ráhúzta a mögötte ülő kisfiúra az anyósülést. 
Vágólapra másolva!

Alfie Lamb hiába sírt keservesen, anyja és mostohaapja csak azt hajtogatta neki: fogja be a száját, ne hisztizzen. Valószínűleg ki sem derült volna, hogyan bántak a felelőtlen szülők a gyerekükkel, ha az egyik barát be nem ismeri a rendőröknek – idézte fel a Metro.

Kiderült, a család február 4-én közös autóval ment bevásárolni. A kocsit a

hároméves fiú vér szerinti apja vezette, az anyósülésen ült a mostohaapja, hátul az anyja

és egyik barátnője, a 19 éves Emilie Williams.

A gyereket azért ültették a hátsó ülésekhez a lábuk elé, mert a sok csomagtól nem fértek el. Az anyósülésen ülő mostohaapa arra panaszkodott: nem fér el rendesen, ezért hátratolta az ülést. Erre

a gyerek felsírt, és azt mondta, nem kap levegőt.

Egyre keservesebben sírt, de senki sem foglalkozott vele.

Mire megérkeztek, a kisgyerek elhallgatott. Azt hitték, hogy elaludt, de amikor kiabálva megpróbálták felrázni, a fiú nem reagált. Elfehéredett arccal, elernyedt testtel feküdt a padlón. Meghalt. A kétségbeesett anya

megpróbálta megfenyegetni barátnőjét.

Arra kérte, hazudjon a rendőröknek.

Végül Emilie Williams mindent részletesen beismert. A bíróság gondatlanságból elkövetett emberölésért bűnösnek találta mind a három felnőttet. Ügyük még nem ért véget, folytatódnak a tárgyalások.