Így bukott el ma is az ellenzéki nagyképűség

Vágólapra másolva!
Mint ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, a mai ellenzéki tüntetés hatalmas kudarc volt. Rendkívül alacsony volt az érdeklődés, még a január eleji demonstrációnál is kevesebben vettek részt a mai tüntikézésen. Ennek kapcsán érdekes felidézni néhány ellenzéki, a tüntetés napját megelőző, beképzelt nyilatkozatot arról, hogy mekkora „orkánerejű” demonstráció lesz ma, és hogyan fogják a tüntetők megbénítani az országot. Amiből persze semmi sem lett.
Vágólapra másolva!

A mindig nagyon ideges jobbikos, Jakab Péter például az „országon végigsöprő tüntetéshullámról” beszélt még néhány napja.

Jakab Péter, Jobbik Forrás: Facebook

A Gyurcsány-párt, mindig magyarellenes EP képviselője is „ellenállás évéről” és egész országos tüntetésről, útlezárásokról beszélt a tüntetés előtt.

Forrás: Facebook

A Soros-Sargentini jelentést megszavazó, MSZP-s Ujhelyi István is nagy mellénnyel vágott neki a mai tüntetésnek, és elmondta, hogy ők „mindenhol ott vannak”.

Hát, ma nem mégsem voltak ott.

Forrás: Facebook

Az MTVA-ban magából bohócot csináló DK-s Varju László arról beszélt, hogy „ők a többség”, amiről azonban nem sikerült ma meggyőzniük a közvéleményt.

Forrás: Facebook

De hasonlóan magabiztos volt az MSZP-s Gurmai Zita is, aki valamilyen lázálomtól vezérelve úgy fogalmazott: „Az egész ország lázad.”

Majd így fenyegetőzött:

Hát, ez ma sem sikerült.

De hasonlóan, kicsit sem elfogultan számolt be a mai tüntetésről a Napi.hu:

Forrás: Napi.hu

Nos, hát nem jött be a jóslat. A mai ellenzéki tüntetés hatalmas kudarc volt. Rendkívül alacsony volt az érdeklődés, még a január eleji demonstrációnál is kevesebben vettek részt rajta.