A magyar baloldali EP képviselők megint aláírtak Sorosnak

Calais, 2019. január 18. Az Afganisztánból érkezett, magát Dariusnak mondó férfi az illegális bevándorlók calais-i táborában 2019. január 15-én. Az Észak-Franciaországban illetékes határőrök földön, vizen és levegőben egyaránt fokozták a határellenőrző tevékenységüket, mert a Nagy-Britanniába vágyó, főként iráni migránsok új taktikája, hogy kockázatos módon, gumicsónakon próbálnak meg átkelni a La Manche-csatornán Franciaországból az angol partokra. MTI/AP/Michel Spingler
Vágólapra másolva!
Az Európai Parlamentben ezen a héten ismét kibújt a szög a zsákból, a magyar baloldal ugyanis bebizonyította, ahogy eddig, úgy a továbbiakban is kész minden bevándorláspárti javaslathoz a nevét adni – erről Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus beszélt a kormánypártok nevében. Mint mondta: a  Gyurcsány-párt Molnár Csaba és Niedermüller Péter, valamint a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a migránsokat segítő Soros-szervezetek támogatását.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége újabb elképesztő javaslatokat fogadott el ezen a héten.

Afganisztánból érkezett migráns az illegális bevándorlók calais-i táborában 2019. január 15-én. Forrás: MTI/AP/Michel Spingler

Kiemelte, a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a Soros-szervezetek újabb lehetőséget kapjanak további migránsok Európába segítésére.

A Gyurcsány-párti Molnár Csaba és Niedermüller Péter, valamint a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a "migránsokat segítő Soros-szervezetek" támogatását - tette hozzá.


A kormánypárti politikus beszélt arról is, hogy az említettek igennel szavaztak arra a javaslatra is, amely szerint

Nacsa Lőrinc szerint ebből is látszik, az unióban két oldal áll egymással szemben: a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes.

Mint mondta, a magyar ellenzék aláírt Soros Györgynek, így a bevándorlásellenes oldalon egyetlen erő, a Fidesz-KDNP maradt, amely továbbra is a magyar emberek érdekeit képviseli.