Szánalmasan megbukott a mai tüntetés, minden eddiginél kevesebben voltak

Vágólapra másolva!
Hiába az ellenzéki propagandamédiumok többhetes kitartó reklámja, ahogy a címben is írtuk, minden eddiginél kevesebben tüntettek. Pedig enyhén szólva eddig se tüntettek sokan. Sőt, nyugodtan használhatjuk a „tüntikézés” kifejezést is, mert a mai akció nehezen nevezhető másnak. A Hősök terén nyolcan (igen, 8-an) gyülekeztek például, hogy mindent elsöprő erővel kifejezzék elégedetlenségüket, és végigvonuljanak a városon. Az egész ország megbénításával fenyegetőztek, most pedig a nem túlságosan széles járda is elég volt nekik, hogy az egyébként kicsi Clark Ádám térre sétáljanak, ugyanis olyan kevesen voltak. Az ellenzék megalázó kudarcát hozta a mai nap.
Vágólapra másolva!

Vidéken ötven-hatvanan tiltakoznak, a budapesti fő helyszínen végül alig ezren jöttek össze. Korábban egyébként azzal fenyegetőztek, hogy egész Budapestet megbénítják. Igaz, azelőtt pedig országos „szrtájkot” ígértek.

A "nagygyűlés" a Clark Ádám téren volt - nyilvánvalóan egyre kisebb helyre szervezik, hiszen minél kisebb a tér, annál többnek látszik akár néhány száz ember is.

Megint beszéltek a Soros-szervezetek képviselői, a hivatalos főszervező egy - finoman szólva - mérsékelten sikeres színész volt, aki saját magát Noárnak hívja. Ő egy tévéműsorban egyébként néhány napja azzal dicsekedett, hogy hihetetlen nagy hatással van az emberekre. Nem, nem egy szívszorító Rómeó- vagy egy felkavaró Hamlet-alakítására gondolt (ezekre nehezen, ilyenek ugyanis nem voltak), hanem arra, hogy terjed a "noárizmus". Ki is fejtette, hogy ez mit jelent. Egy ismerőse egy villamosan hangosan politizáló férfi vállára tette a kezét, hogy hagyja abba a politizálást és leszállította a villamosról. Feltételezhetően a férfi a villamosan nem a kormányt szidta... Vagyis, a noárizmus ezek szerint erőszak a kormány támogatói ellen.

Beszélt az a gimnazista is, aki páratlanul mocskos trágárságáival lett népszerű az ellenzéki propagandaoldalakon. Sőt, nemcsak a propagandisták, hanem a Gyurcsány-Jobbik koalíció hölgytagjai is dícsérték, egyenesen arról írtak kiáltványukban, hogy büszkék rá. Most megint trágárkodott, a tömeg (tömeg... elnézést. Az alig ezer ember) meg ujjongott.

Mi történt még? Egy Soros-szervező szidta az otthon maradottakat (azaz, közel 10 millió embert), egy videoblogger az ideológianélküliségről szónokolt, azaz, miért ne foghatna össze bárki Gyurcsánnyal és a Jobbikkal, a helyszínen meg viccesnek szánt Soros-pénzeket osztogattak. Mintha attól még nem a Soros-szervezetek verbuválták volna ezt a kínos kudarcba fulladt, igazi tüntikézést.

Soros egyik lapja szerint egyébként véget ért a tüntetés nem sokkal fél négy előtt.

További részletekre még visszatérünk.