A bevándorláspárti brüsszeli bürokraták megint a Soros-hálózatot védik

Völner Pál interjú
Völner Pál interjú
Vágólapra másolva!
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára kifejtette: azzal, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette a Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárást, a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták megint a Soros-hálózat érdekeit védik.
Vágólapra másolva!

Korábban az Európai Bizottság közölte: a Stop Soros törvénycsomag miatt még tavaly júliusban Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást újabb szakaszba léptették.

Völner Pál Fotó: Mudra László - Origo

A testület úgynevezett indoklással ellátott véleményt küldött a tavaly júniusban elfogadott csomag és az azzal kapcsolatos alkotmánymódosítás ügyében a magyar kormánynak, ami

az eljárás második szakaszát jelenti.

Erre reagálva Völner Pál azt mondta, Brüsszel mostani vezetése továbbra sem azon dolgozik, hogy megvédje a határokat és megvédje Európát, hanem azon, hogy még több migránst hozzanak be Európába.

– fogalmazott a politikus.

Hangsúlyozta, hogy

a törvény a magyar emberek akaratát tükrözi, ezért a kormány nem vonja azt vissza,

az Európai Bizottság pedig következetesen és nyíltan bevándorláspárti álláspontra helyezkedik, és jogi eljárásnak álcázva politikai támadásokat indít azon országok és törvények ellen, amelyek a Soros-terv útjában állnak.