Sneider Tamás pánikban: fiát az SS-tetoválás elrejtésére utasította - fotó

Sneider Tamás
Vágólapra másolva!
„Miután sorozatosan kerülnek nyilvánosságra a Jobbik-elnök és családja újnáci nézeteiről szóló dokumentumok, Sneider pánikszerűen arra utasította a fiát, hogy rejtse el a mellkasára tetovált nagy méretű SS-feliratot” – írja a Ripost. A lap birtokába leleplező fényképek kerültek. 
Vágólapra másolva!

Tavaly májusban beszámoltunk róla, hogy a Ripost nyilvánosságra hozott egy fényképet, amelyen Sneider Tamás idősebb fia pózol – mellkasán az SS hírhedt jelmondatával, a Becsületem a Hűség felirattal, ami nem mellesleg Adolf Hitler egyik kedvenc mondása volt. Telt-múlt az idő, és a Jobbik elnöke körül kirobbant náci botránysorozat miatt ez az ügy is egyre kellemetlenebbé vált.

A Jobbik elnökének fia elrejtette a náci tetoválást a mellkasán

Sneider Tamás elnöksége során minden eddiginél közelebb került a Jobbik a balliberális pártokhoz és Gyurcsány Ferenchez. Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese már oda jutott, hogy kimondta, nemcsak a bukott kormányfővel, hanem az ördög öreganyjával is hajlandóak összefogni. Mirkóczki Ádám, kommunikációs igazgató pedig egy lapinterjúban relativizálta a Gyurcsány-kormány bűneit. A Jobbik tehát szemmel láthatóan és tudatosan közeledik a balliberális szövetségi rendszerhez, amely – kommunikáció szintjén legalábbis – nem veszi jó néven a náci kilengéseket (igaz, a szocialista Kunhalmi Ágnes a múlt héten világossá tette: nem érdekli Sneider náci botránya, csak azért is lesz szövetség a Jobbikkal). Éppen ezért

a Jobbik elnöke arra utasította a fiát, hogy rejtse el a rátetovált SS-feliratokat, mert ez is komoly támadási felület lehet ellene.

– írta a Ripost, amely kiemelte, hogy a beavatkozás összefüggésben van azzal, hogy

A portál úgy tudja, hogy az érintett „elvi okokból” nem volt hajlandó a náci tetoválást kiszedetni, csak annak elfedését vállalta. A Ripost birtokába jutott egy kép, amely azt bizonyítja, hogy a jobbikos politikus fia eltüntette a támadható tetoválást,

egy nagy méretű „germán” harcos fejtetoválással takarta el a Hitler-idézetet.

A Ripost szerint Sneider fia azt mondta a barátainak:

Bal oldalt látható Sneider fiának az új, a jobb oldalon pedig a régi tetoválása:

Sneider Tamás fia eltakarta korábbi tetoválását, így már nem látható az SS-idézet a mellkasán Forrás: Ripost

A portál kiemelte, hogy a Jobbik elnök fiai – akik ellen rasszista erőszak miatt bírósági eljárás is zajlik – szélsőséges nézeteket követnek, a náci tanok rajongói, és példaképük a hírhedt halálosztag, az SS. Ahogy beszámoltunk róla, az ellenük folyó perben a vádiratban az olvasható, hogy az elsőrendű vádlott kibérelt egy házat Szúcson, majd a bérleményből a társaival a kiszemelt család háza előtt rendszeresen felvonultak, a család tagjait a beleegyezésük nélkül fotózták, videózták. A vád szerint Sneider fiai a csoport tagjai voltak.