Brüsszel bevándorláspárti többsége az európaiak biztonságát viszi vásárra

Calais, 2019. január 18. Az Afganisztánból érkezett, magát Dariusnak mondó férfi az illegális bevándorlók calais-i táborában 2019. január 15-én. Az Észak-Franciaországban illetékes határőrök földön, vizen és levegőben egyaránt fokozták a határellenőrző tevékenységüket, mert a Nagy-Britanniába vágyó, főként iráni migránsok új taktikája, hogy kockázatos módon, gumicsónakon próbálnak meg átkelni a La Manche-csatornán Franciaországból az angol partokra. MTI/AP/Michel Spingler
Vágólapra másolva!
Új irányra, új vezetésre van szüksége Európának, mert Brüsszel bevándorláspárti többsége vásárra viszi az európai emberek biztonságát – mondta  Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Vágólapra másolva!

A politikus szerint a tömeges bevándorlás tönkretette Európa biztonságát, a brüsszeli bürokraták ennek ellenére mégis azon dolgoznak, hogy még több migránst hozzanak be a kontinensre.

– hangsúlyozta, hozzátéve: ezt mutatja, hogy az elmúlt években több száz, terrortámadásban meggyilkolt ember fizetett az életével Brüsszel bevándorláspárti politikája miatt.

Ágh Péter Forrás: MTI/Kovács Tamás

– mondta Ágh Péter.

Migránsok Franciaországban Forrás: MTI/AP/Michel Spingler

Brüsszel mostani vezetése azonban ahelyett, hogy bezárná a kapukat, szélesre tárja őket, legalizálni, szervezetté akarja tenni a migrációt,

továbbra is betelepítést szervez, megháromszorozza a migrációt szervező Soros-szervezetek támogatását, és kiáll a magyar rendőrökre támadó szír terrorista, Ahmed H. mellett

– magyarázta a képviselő. Hozzáfűzte:

Ágh elmondta azt is: Európának olyan vezetésre és Európai Parlamentre (EP) van szüksége, amely világos cselekvéssel áll ki az emberek védelmében.

Meg kell védeni Európa határait, az emberek biztonságát és a kontinens keresztény kultúráját – ez az EP-választás tétje.